Philips gamermonitorer är helt perfekta om du letar efter en kvalitetsmonitor för spel. När du köper en Philips gamermonitor får du alltid en stark produkt, med en prestanda som verkligen säger sparto. Urvalet på den här sidan har en uppdateringsfrekvens på minst 144Hz, du kan räkna med att svarstiden är extremt låg – säkert under 5 millisekunder – och att du får en upplösning som ger dig bästa möjliga skärmdumpar. Med Philips E-line för spel får du en Philips gamerskärm, som ofta är 24 till 27 tum, och behöver du något enormt, eller till och med något till din konsol, då kan du överväga att titta på modellerna från Philips Momentum . Ta en titt på utbudet här på sidan, det finns massor av kvalitetsprodukter till bra priser.

Resultat: 31
Resultat: 31


loader

Starkt urval av Philips gamermonitorer hos Fcomputer

Det kanske inte finns så många Philips gamermonitorer, men de som de har sparkar så mycket i röv att du inte behöver ett jättestort urval ändå. Alla Philips gamermonitorer är topptrimmade och redo att ta dig ut på de virtuella slagfälten i full realistisk fördjupning. Dessa är extremt högkvalitativa monitorer, från materialen de är gjorda av, till och med kvaliteten på skärmens prestanda. Du kan därför räkna med att bli otroligt nöjd med ditt val om du köper någon av Philips gamerskärmar på denna sida. Vi har sett till att Philips gamermonitorer du stöter på har de bästa specifikationerna, så du behöver inte oroa dig för om de har vad som krävs för att du ska kunna använda dem. Du kan vara säker på att de alla har:

  • 144Hz eller högre uppdateringsfrekvens
  • En extremt låg respons tid
  • Extremt bra upplösning
  • Diverse tilläggsfunktioner

Med den höga uppdateringsfrekvensen på 144Hz eller mer kan du vara säker på att skärmen ser snygg och stabil ut. Detta säkerställer att själva skärmen inte släpar efter och orsakar problem när du spelar på språng. Den låga respons tid hjälper också till med detta, då det så klart är viktigt för dig att allt på skärmen sker så snabbt som möjligt. En respons tid på 5 millisekunder eller lägre är därför att föredra och kan du komma ner till 1 millisekund eller ännu lägre så är det helt perfekt. En snygg skärm är dock inte perfekt om upplösningen inte är tillräckligt bra. Det är därför du får Philips gamerskärmar mellan full HD och 4k-upplösning, så att skärmen tillsammans med de andra specifikationerna blir bättre än du ens kan föreställa dig. Dessutom kan man slänga användbara extrafunktioner som Flicker Free-teknik eller liknande ovanpå badoljan och då blir det inte mycket bättre.

Vi på Fcomputer är också riktigt nöjda med Philips gamermonitorer, och det är vi för att de är så bra som de är. För om det är något vi tycker att alla spelare förtjänar så är det en högkvalitativ spelmonitor. Det är på så sätt du får den bästa spelupplevelsen – med en kristallklar skärm där färgerna står i perfekt kontrast till varandra, och scenerna växlar smidigt och helt utan lager. Det är en nästan obeskrivlig upplevelse, men som tur är är det en som du lätt kan uppleva med din egen kropp. Du behöver bara en bra gamerdator och en bra skärm, och här är en Philips gamerskärm självklar och helt perfekt.

Philips Momentum – Perfekta Philips-spelskärmar för konsoler

En Philips gamermonitor är inte bara en Philips gamermonitor. Oftast tänker du förmodligen på en bildskärm för spel, som en bildskärm som ska kopplas till en spelares dator. Det är inget fel med det heller, för det är vad som brukar hända. Det finns dock ett annat ställe där de också hör hemma, och det är för konsoler – trots allt måste dessa också kopplas till en skärm av ett eller annat slag. Det kan vara din tv, det kan vara en annan bildskärm du har i huset eller det kan vara för en Philips Momentum.

Alla Philips Momentum-skärmar är bra för konsoler, och några av dem är till och med gjorda speciellt för detta ändamål. Du kan därför få några riktigt stora skärmar här, ofta över 30 tum, men även upp till över 50 tum, där de inte ens lämpar sig för en PC längre, utan nästan måste användas med en konsol. Och även om vissa Philips Momentum-skärmar kan vara extremt stora, betyder det inte att du måste kompromissa med prestanda för att få en imponerande skärm. Du kan fortfarande räkna med att de är riktigt bra, så du kommer utan tvekan att vara nöjd med deras prestation.

Om du inte spelar på en konsol, utan uteslutande, eller på köpet, gamer på din dator, så måste du givetvis ha en passande skärm för detta. Philips Momentum finns även i de vanliga storlekarna 24 och 27 tum, vilket ger dig en topptrimmad Philips gamermonitor som kan vara framför dig utan problem när du sitter vid din gamer PC. Med Philips Momentum finns det alltså goda möjligheter till de bästa spelupplevelserna. Du kan alltid titta igenom vårt utbud av Philips gamermonitorer här på den här sidan, och sedan kan du välja en lämplig Philips Momentum om det finns en du gillar.

Philips E-line – Wild Philips gamermonitorer

Philips E-line är faktiskt mest känt för storformatsskärmar speciellt för lärande i skolor och liknande. De gör det här riktigt bra, och Philips ska ha beröm för att ha utvecklat något så spektakulärt. Philips E-line slutade dock inte här. Det har också tagits fram ett antal Philips gamermonitorer med Philips E-line-etikett och de är extremt bra.

Med en Philips E-line monitor för spel får du en allround riktigt bra monitor som kör allt du vill felfritt. De finns för det mesta i 24 tum eller 27 tum, så behöver du en vanlig monitor för spel är det inga problem att hitta en som passar storleken. Uppdateringshastighet, respons tid och upplösning är förstås också i toppklass, så med Philips E-line får du en Philips gamermonitor som är snabb som blixten, pålitlig över alla gränser och har en fantastiskt bra skärm. Det är ofta dessa Philips gamermonitorer som är de självklara om du spelar från en speldator.

Har du några frågor om vårt urval av Philips gamermonitorer, oavsett om det är Philips E-line eller Philips Momentum? Då är du välkommen att fråga vår kundtjänst. På Fcomputer kan du komma i kontakt med oss via mail, via chattrutan på denna sida. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt Philips gamermonitor.