Behöver du en bekväm gamermus som är blixtsnabb och exakt som en prickskytt? Då är en Corsair Harpoon det rätta vapnet för din spelarsenal! Corsair Harpoon är optimerad för FPS och MOBA, så de är extremt snabba och har en precision som säkerställer att du enkelt och bekvämt kan hitta ditt mål även i stridens hetta. Den optiska sensorn är en stor del av detta och oavsett om du vill ha en trådbunden mus eller en med trådlös anslutning så finns det en Corsair Harpoon som passar dig. Den här raden av möss har också RGB-belysning, och de är naturligtvis kompatibla med iCUE, så att du kan konfigurera din Corsair Harpoon precis som du vill. Om du vill dominera i konkurrenskraftiga datorspel, då är en Corsair Harpoon det som gör dig till en klar vinnare.

Resultat: 2
Resultat: 2


loader

Få ut det mesta av dina spelupplevelser med en Corsair Harpoon

Det finns mycket gamerutrustning som du måste hålla reda på om du ska kunna göra allt på din gamerdator som du skulle vilja. Ett gamertangentbord är självklart, och de flesta tycker att det är svårt att klara sig utan ett gamerheadset. Men en gamermus är också nödvändig i den utsträckningen och här är Corsair-möss några av de bästa på marknaden. Speciellt smart kan det vara att välja en Corsair Harpoon om man förutom hög prestanda vill ha extrem hastighet och precision – eftersom Corsair Harpoon är gjord speciellt för FPS och MOBA.

Om du vill dominera de virtuella slagfälten och träffa alla mål direkt med din Corsair Harpoon, så finns det också något annat du behöver. Först och främst måste du ha en kraftfull gamerdator, eller en wild gamer-laptop, som du kan ansluta till din Corsair Harpoon. Dessutom händer det också att din Corsair Harpoon går bäst om det finns en bra musmatta under den. Här tipsar vi om att titta på vårt utbud av Corsair-musmattor då de är av riktigt hög kvalitet och några av dem har cool RGB-belysning.

Ett snyggt gamer-tangentbord är också nödvändigt och här kan du också komma riktigt långt med Corsair-tangentbord. Många av dem kommer att matcha din Corsair Harpoon perfekt, och så fort du har tillräckligt med Corsair-utrustning kan du överväga att installera iCUE Murals. Denna programvara låter dig konfigurera dina kompatibla Corsair-produkter - oavsett om det är kringutrustning eller Corsair-hårdvara direkt i din PC. iCUE låter dig skapa låga makrotangenter, ändra DPI på din Corsair Harpoon, ändra RGB-belysningen och mycket mer. iCUE är också kompatibel med Philips Hue och Nanoleaf, så att du kan få hela rummet att lysa upp och blinka när du spelar på språng med din Corsair Harpoon.