Om du behöver en stark gamermus som kan användas till vad som helst och som har tillräckligt med prestanda så att även proffs gärna kommer att använda den, så finns det ett mycket självklart val: en Corsair Katar. En Corsair Katar är en optisk gamermus, och de är alla designade för att ge dig en extremt exakt spelupplevelse, samtidigt som de är ergonomiska och bekväma att använda, även om du spelar i timmar i taget. Med en DPI på över 10 000 och möjligheten att konfigurera via iCUE är Corsair Katar några av de mest uppenbara mössen för dig som verkligen ger dig in i spel.

Resultat: 3
Resultat: 3


loader

Corsair Katar – spel som ett proffs

Förutom att köpa en Corsair Katar finns det mycket du kan köpa som kan hjälpa dig att spela som bäst. Logitech G pro-linjen är riktigt stark, och här kan du titta på Logitech G pro-tangentbord, Logitech G pro-headset och Logitech G pro X superlight. Såvida du inte har specifika preferenser, passar Corsair Katar bäst med annan gamerutrustning från Corsair, och lyckligtvis har vi mycket av det också.

Vi har många olika Corsair-tangentbord och Corsair-headset – till exempel i Corsair Virtuoso- och Corsair Void-serierna – som alla går riktigt bra med en Corsair Katar. Allt du behöver göra är att ansluta den till en cool gamerdator och sedan är du redo att installera iCUE så att du kan konfigurera alla dina Corsair-produkter. Här kan du till exempel ändra DPI på din Corsair Katar, och du kan fixa RGB-belysningen i både hårdvara och utrustning, samt synkronisera den med Philips Hue och Nanoleaf.

Du har många alternativ till hands när du köper en Corsair Katar. Det är bara att sträcka ut handen och ta tag i dem.