Här på den här sidan kan du ta en närmare titt på vårt urval av Intel Core i7-processorer. Om du skulle vilja ha en kraftfull CPU till ett riktigt bra pris råder det ingen tvekan om att en Intel i7-processor är en mycket bra utgångspunkt. På Fcomputer vi stor vikt vid kvalitet, varför vårt urval av processorer är fyllt med de mest erkända modellerna. Vi kan erbjuda Intel i7-processorer i flera olika prisklasser och ett brett utbud av prestanda. Så ta en titt på urvalet nedan och hitta den modell som passar dina behov och önskemål.

Resultat: 50
Resultat: 50


loader

Kraftfulla och pålitliga Intel i7-processorer

Det är svårt att hitta bättre processorer än Intels i7-serie. Intel Core i7 representerar några av marknadens mest kraftfulla och pålitliga processorer och vi har därför ansträngt oss för att kunna erbjuda ett stort urval av den populära CPU:n. Med Intel i7-processorer kan du få en imponerande låg strömförbrukning i förhållande till den höga prestandan, och klockhastigheten är inte heller att ta miste på. Flera Intel i7-processorer stödjer Hyper-Threading-teknik, vilket gör att du kan arbeta med ännu fler processorer samtidigt.

Som ytterligare tillval kan du även hitta Intel i7-processorer med varierande antal kärnor. Vårt sortiment består av modeller i både den billigare och mer raffinerade delen av skalan, så vad du än letar efter är det här din nya Intel Core i7 kan hittas.

Med vår sökfunktion till höger på sidan kan du självklart välja dina föredragna specifikationer. Här kan du till exempel välja önskad tillverkare, antal kärnor, generation, cachestorlek, sockeltyp och mycket mer. Kontakta gärna vår kundtjänst eller kom förbi någon av våra butiker om du har några frågor om vårt utbud.

Intel-processorer får toppbetyg i riktmärken

När du ska hitta den nya processorn till din dator är det viktigt att välja en högkvalitativ som du kan ha glädje av länge. En Intel-processor är ett bra val här. Intel är företaget som uppfann den allra första mikroprocessorn som lanserades redan 1971. Sedan dess har Intel varit ett ledande varumärke inom processorer. De utvecklar kontinuerligt sina produkter, vilket gör att de erbjuder ett stort utbud av CPU:er i olika generationer. Med en processor från Intel är du garanterad bra prestanda och en stabil produkt som håller högsta kvalitet. Intels CPU:er presterar generellt bra i olika tester och studier, vare sig det är vardagsbruk, spel eller videoredigering. Sedan början av 2006 har Intel särskilt fokuserat på deras erkända och populära i-serie. Denna serie innehåller allt från enkla, vardagliga processorer till mer robusta och kraftfulla processorer som Intel Core i7 och i9. Med en processor från Intel är du därför garanterad ett brett utbud och hög kvalitet.

Intel Core i7-processor – en haj för spel och bildredigering

Intels breda utbud av processorer gör att det finns något för alla behov. Om du planerar att använda din dator för professionell video- och bildredigering i tyngre program som Adobe Premiere och Photoshop bör du överväga att köpa en Intel Core i7-processor. Med en Intel Core i7 CPU får du en mycket hög prestanda som är bra för krävande uppgifter och tyngre spel. Intel Core i7 erbjuder ofta betydligt bättre prestanda än sin lillebror, Intel Core i5, då i7 generellt har fler kärnor. Det är dock viktigt att välja den processor som passar dina behov både nu och i framtiden. Här är Intel Core i7-processen ett bra val om du tänker göra mer än bara vanlig surfning, spelande och redigering. Intel Core i7 är också den självklara processorn för den som vill ha en intensiv, avancerad spelupplevelse. Dessutom har Intel Core i7 ett väl fungerande kylsystem så att processorn inte överhettas vid tyngre uppgifter. Intel Core i7-processorn är därför det självklara valet för dig som vill ha en stabil processor som är bra på multitasking och håller högsta kvalitet. På grund av Intels pågående tekniska utveckling av sina processorer finns även Intel Core i7 i flera generationer. Det är därför viktigt att hitta exakt den Intel Core i7 CPU som passar dina behov.

Välj rätt Intel Core i7-processor

Om du letar efter en kraftfull processor för professionella och tunga datoruppgifter är det särskilt viktigt att fokusera på den enskilda processorns prestanda. För även om Intel Core i7-serien generellt ger en bra, stabil insats så finns det skillnader mellan modellerna både mellan varje generation och inom samma generation. Det betyder att en Intel Core i7-processor inte nödvändigtvis är bättre än en Intel Core i5-processor om de är från olika generationer.

För att få ett intryck av processorns prestanda och prestanda kan du titta på tre viktiga faktorer. Antal kärnor, klockhastighet och cachestorlek. Dessa tre faktorer tillsammans ger dig ett bra helhetsintryck av hur din Intel Core i7-processor kommer att prestera. Klockhastigheten beskriver hur många cykler processorn kan genomföra per andra. Denna storlek mäts ofta i gigahertz. Om du vill att dina nya processer ska vara snabba bör du satsa på en modell med hög klockfrekvens. Cachestorleken påverkar även processorns och därmed datorns hastighet. Cachen är en liten del av processorn som data som ofta används kan lagras på. Detta gör att standarduppgifter kan utföras snabbare, eftersom de inte behöver läsas direkt från hårddisken. Ju större cache din nya Intel Core i7-processor har, desto mer data kommer den att kunna komma åt på detta snabba sätt. Drömmer du om en blixtsnabb dator bör du därför hitta en processor som även har en stor cache.