Om du vill ha en billig och pålitlig CPU bör du definitivt ta en titt på vårt urval av Intel Pentium-processorer här på denna sida. Här på Fcomputer går vi lika högt i kvalitet som vi går i budgetvänliga priser, och här är Intel Pentium en perfekt mix. Vi har samlat de bästa modellerna från de bästa tillverkarna i världen och du kommer förmodligen också att kunna hitta rätt Intel Pentium-processor när du besöker oss. Om du också vill få en effektiv och budgetvänlig CPU, ta en titt på urvalet nedan.

Resultat: 14
Resultat: 14


loader

Prisvärda Intel Pentium-processorer

Här på Fcomputer är vi glada över att kunna erbjuda våra kunder de bästa och mest prisvärda processorerna på marknaden, och i detta avseende är Intel Pentium inget undantag. Med en Intel Pentium CPU har du att göra med en effektiv, pålitlig och robust processor och vi erbjuder modeller i både det mycket billiga och det mer sofistikerade slutet. Dessutom kan du givetvis även få Intel Pentium-processorer från de mest erkända märkena i världen. Du kan till exempel välja mellan processorer från Acer, Packard Bell, HP, Dell och förstås Intel. Gemensamt för alla dessa tillverkare är en hög kvalitetsstandard, vilket präglar hela vårt utbud. Vi har Intel Pentium-processorer med olika busshastigheter, inklusive 667 MHz, 800 MHz och 1066 MHz, och givetvis varierande klockfrekvenser. Utöver det erbjuder vi även olika uttag, såsom LGA12C uttag, LGA1150 uttag, LGA1151 uttag, med mera.

Om du har speciella krav på din CPU och vill göra din sökning mer prisvärd kan du använda vår sökfunktion till höger på sidan. Här kan du välja önskad cache, tillverkare, processorklockfrekvens, busshastighet, socket osv. För att vara säkra på att våra kunder har de bästa Intel Pentium-processorerna att välja mellan uppdaterar vi givetvis regelbundet vårt utbud med de senaste modellerna på marknaden. Som alltid är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor angående val av produkt, eller i relation till vårt utbud i övrigt. Självklart är vi också alltid glada över att ha ett besök i någon av våra butiker.