Om du behöver en ny mus till din dator, ta en närmare titt på sidan här. Här hittar du vårt utbud av den traditionella datormusen med kabel till skarpa priser. Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder ett brett utbud av både optiska och lasermöss, från populära tillverkare som Microsoft, ASUS, Ozone, Logitech, SteelSeries, och många, många fler. Oavsett om det är för spel, för jobbet eller för något helt annat, här på Fcomputer får du ett starkt urval av trådbundna möss, så ta en titt på sidan och hitta en passande modell, redan idag.

Resultat: 560
Resultat: 560


loader

Se vårt urval av trådbundna möss

Ovan hittar du vårt stora utbud av möss med kabel i olika utföranden, färger och prisklasser. Många har successivt hoppat på tåget av trådlösa datormöss, men den trådbundna versionen har fortfarande några starka sidor. Med en mus med kabel ansluter du bara musen direkt till datorn med kabeln, och då fungerar det direkt. Du behöver alltså inte tänka på att säkra trådlösa anslutningar eller slå på Bluetooth och musen får heller inte slut på ström då du riskerar med den trådlösa versionen. Tekniken inuti en trådbunden mus är inte heller mindre avancerad än i en trådlös, så det är inte längre "gammaldags" att ha en trådbunden datormus. Samtidigt är du säker på en stabil anslutning från dator till mus.

Du kan leta vidare på denna sida för att hitta exakt den mus med kabel som du behöver. Du hittar olika storlekar, design och spårningsteknik, så det finns mycket att välja mellan. För att hjälpa dig på vägen har vi gjort en kort förklaring av några av de tekniska och designmässiga aspekterna du kan ta hänsyn till när du behöver hitta din nästa trådbundna mus. Du är också alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du har några frågor om vårt sortiment.

Vad ska du leta efter när du köper en trådbunden mus?

När du köper en trådbunden mus finns det några saker du kan tänka på innan du väljer ditt nästa köp. Vad ska musen användas till? Måste den ha en viss ergonomisk design och ska den passa med stil med resten av ditt setup? Ska det vara helt avskalat eller avancerat med massor av knappar och extrafunktioner?

Sitter du mycket framför skärmen i samband med ditt arbete eller studier och brukar du få ont i händer och handleder när du använder datorn under en längre tid? Då kan du överväga att köpa en trådbunden mus med ett specialiserat, ergonomiskt grepp. Vi har olika trådbundna möss som är designade för att vara så ergonomiskt korrekta som möjligt för att avlasta dina armar, händer och handleder så mycket som möjligt. Det kan vara lite olika från användare till användare vilket grepp som är bäst, så vi rekommenderar att du tar en närmare titt på vårt fina urval av ergonomiska möss med kabel på denna sida och läser mer om specifikationerna för de olika produkterna.

För många som spelar eller är specialiserade användare av datorer i sitt arbete kan det vara aktuellt att skaffa en mus med kabel, som har extra knappar för användardefinierade funktioner. Många av våra trådbundna möss finns med knappar som du kan konfigurera för just de funktioner du behöver. Detta gör att du kan styra flera olika kommandon direkt från musen, och det kan vara användbart, till exempel i spel där det ofta går riktigt fort.

DPI och spårningsteknik

Om du spelar förstapersonsskjutare eller andra spel där precision och hastighet måste vara på topp bör du ta en titt på musens DPI. Vi har trådbundna möss som har ett högt antal DPI, vilket är en förkortning för dots per inch. Detta är en indikation på hur skarp bilden är för musen att navigera på skärmen. Ju högre DPI, desto större precision i muspekarens rendering av dina rörelser med musen.

Andra tittar också på om deras trådbundna mus ska vara utrustad med optisk spårningsteknik eller laser. Det är denna teknik som spårar musens rörelser över ytan. Många spelare skulle föredra en trådbunden optisk mus, som är mer exakt under snabba accelerationer och ofta också kan uppnå en hög DPI.

Hur ska din trådbundna mus se ut?

Även om musen inte tar så mycket plats i din totala uppställning spelar det ingen roll att den ser bra ut. På Fcomputer har vi många färger och design att välja mellan, så att du kan hitta något som passar din smak och stil. Du hittar de vackra, väldesignade trådmössen från Apple, knäppa och asymmetriska, ergonomiska möss och coola spelmöss med ett mer aggressivt utseende. Många gillar lite färg på sin datorutrustning, så trådbundna möss finns givetvis även med RGB-belysning om man vill det.

Ta en närmare titt på vårt stora utbud och hitta din nästa trådbundna mus redan nu.