Behöver du en riktigt bra skärm så ska du skaffa dig en BenQ-skärm. BenQ-skärmar håller alltid riktigt hög kvalitet, och det finns en riktigt stor mångsidighet i produktsortimentet, eftersom en BenQ-skärm har gjorts för alla sorters människor. Oavsett om du vill bli den bästa spelaren i världen, använda en skräddarsydd skärm för filmer och TV eller bara en monitor för kontoret eller hemmet – det finns alltid en BenQ-skärm för ändamålet. Ergonomin är på topp, dina ögon skonas så mycket som möjligt och skärmen är alltid perfekt. Så kolla äntligen den här sidan för din nya BenQ-skärm.

Resultat: 75
Resultat: 75


loader

Hitta din nya BenQ-skärm hos Fcomputer

BenQ-skärmar har varit bland de bästa på marknaden i många år. De håller alltid hög kvalitet och det finns ett brett utbud av bildskärmar utformade så att det finns en BenQ-skärm som passar alla. På Fcomputer har vi en enorm passion för kvalitetsskärmar, varför vi alltid välkomnar BenQ-produkter med ett varmt välkomnande. För ju fler coola BenQ-skärmar vi har möjlighet att erbjuda, desto större är chansen att du hittar just den skärm du letar efter.

Oavsett om du behöver en bildskärm för spel på hög nivå, skräddarsydda skärmar för underhållning eller bara en vanlig datorskärm för hemmet eller kontoret, så har BenQ mycket att erbjuda. En BenQ-skärm är inte heller bara en kvalitetsskärm med snygg skärm och snygg estetik – även om varje bildskärm för företaget så klart är utrustad med dessa egenskaper. Det finns också verkligen väldigt smart och avancerad teknik i BenQ-skärmar, och det hela är till fördel för dig som använder dem.

Ögonvårdsteknik – ta hand om dina ögon

En av de viktigaste sakerna att ta hand om är dina ögon. För håller inte ögonen längre vänds vardagen till den grad upp och ner. Som tur är blir du inte blind av att sitta vid din dator, men å andra sidan är det jobbigt för ögonen när du stirrar på en skärm många timmar om dagen. När allt kommer omkring är mänskliga ögon inte utformade för att använda skärmar. Detta betyder i sin tur att människor ska skapa skärmarna för våra ögon – och det är precis vad BenQ har gjort.

Ordet att komma ihåg är ergonomi. De verktyg du använder måste vara designade för att vara bekväma och förhindra obehag. En BenQ-monitor är ett perfekt exempel på detta, eftersom deras Eye-care-teknologi ser till att monitorer från dem tar hand om dig på bästa möjliga sätt, samtidigt som de är extremt användbara och effektiva. Detta kan till exempel vara via:

  • Flimmerfri teknik
  • Teknik för lågt blått ljus
  • Brightness Intelligence Technology
  • ePaper-läge
  • Ergonomiskt utformad skärm

Flimmerfri teknik, som finns i alla BenQ-skärmar, minskar mängden skärmflimmer till ett absolut minimum, så att dina ögon inte blir irriterade så snabbt. De uppfann tekniken runt 2011, när företaget verkligen började fokusera på ergonomin i sina produkter. Kort därefter togs Low Blue Light-tekniken, nu uppgraderad till Low Blue Light Plus, ombord så att dina ögon inte utsätts för mycket skadlig blå strålning, även om din monitor fortfarande behåller sina fina färger. Med ePaper Mode kan du också ställa in skriften på din BenQ-skärm så att den fungerar som bläck på papper. Skärmen ställer in ljus och bild så att det ser ut som att man läser något från ett papper istället för från en skärm, vilket för många hjälper avsevärt mot trötta ögon om det är mycket att läsa.

Dessutom kan du njuta av avsaknaden av huvudvärk, samt hur bra dina ögon kommer att må efter en dag framför datorn, när du använder en BenQ-skärm med Brightness Intelligence Plus. Brightness Intelligence Plus känner av ljuset i rummet runt din bildskärm, varefter ljusstyrkan och färgtemperaturen automatiskt justeras så att det passar bäst. Det gör att du inte behöver göra någonting alls, eftersom din BenQ-skärm förmodligen ska bidra till att dina ögon får bästa möjliga upplevelse när du sitter framför skärmen – även om ljuset i rummet ändras.

Ergonomin hos en BenQ-skärm kommer dock inte bara från tekniken som är skonsam mot dina ögon. Den kommer också från den smarta designen som hjälper till att justera bildskärmen exakt efter dig. Oavsett vilka skarvar och kanter du skulle vilja vända på din BenQ-skärm är det inga problem. Oavsett om det är åt sidan, om du vill luta den, om monitorn behöver justeras högre eller lägre – dessa skärmar kan justeras för att passa just dig. Om det inte är bra ergonomi, så är det nästan ingenting.

Monitorer för alla ändamål

Mångsidigheten bakom BenQ-skärmar är helt klart en av deras stora försäljningsargument. De är generellt sett effektiva monitorer som kan användas för en hel del värd och där var och en av dem är av hög kvalitet. Samtidigt finns det ett stort antal olika serier av BenQ-skärmar som är specialgjorda för varje ändamål. Det spelar därför ingen roll vad du behöver en BenQ-skärm till – du kan räkna med att vi har precis det du behöver från dem. Oavsett om det är för hemmet, specialiserade skärmar för underhållning eller för att du är en stor spelare – det finns massor och massor att hitta här.

Hem och kontor

Behöver du en ny skärm till ditt hem eller kontor? Då har BenQ precis vad du vill få tag i. Det finns gott om prisvärda bildskärmar från dem som levererar riktigt bra kvalitet samtidigt som de har alla extrafunktioner du kan förvänta dig: flimmerfritt, lågt blått ljus och ljusstyrka. Dessa BenQ-skärmar är enkla, ergonomiska och har vanligtvis en uppdateringsfrekvens på runt 60Hz, samt en respons tid på 5 millisekunder. Kort sagt är det ett självklart val om du behöver en solid skärm för att använda Office-paketet, kolla e-post, surfa på Internet och liknande standarduppgifter.

Spelande

Om du är en spelare för den stora guldmedaljen och du bara älskar att ge dig ut på äventyr eller att slå andra i onlinespel mot spelare, då behöver du en bra spelmonitor . Här kan du använda en BenQ-skärm till din fördel, eftersom de gör extremt bra spelmonitorer som tar ditt spel till en helt ny nivå. För en gamermonitor handlar det om en hög uppdateringsfrekvens på 144Hz eller mer, så låg respons tid som möjligt och en tillräckligt bra upplösning för att ditt spel ska framstå tydligt och kristallklart på skärmen. Allt detta kan du få med en BenQ-skärm i serien som kallas BenQ ZOWIE . Det här är de perfekta bildskärmarna om du verkligen behöver göra lite praktiskt spelande.