Vill du ta ditt spel till en ny nivå? Då måste du ha en bra spelmonitor, och det blir inte bättre än med en AOC-skärm. En AOC-skärm behöver dock inte vara för spel – varje bildskärm är riktigt bra, oavsett om du använder den på kontoret eller hemma, och det finns även AOC-skärmar som är gjorda speciellt för dessa ändamål. Så om du behöver en smäll av en bildskärm som går blixtsnabbt och som ger dig en skärm i en kvalitet som nästan överensstämmer med verkligheten, så behöver du inte göra något annat än att kolla in utbudet på denna sida. Det finns en AOC-monitor som passar dig, och det är vi helt säkra på.

Resultat: 138
Resultat: 138


loader

AOC-skärmar - stort utbud hos Fcomputer

En AOC-skärm är en av de bästa monitorerna du kan få. Ända sedan 1967 har företaget haft ett specifikt fokus – de har fokuserat på skärmteknik, och på innovation och utveckling inom detta område. Det har gjorts med ett specifikt mål i åtanke: målet att ge dig en fantastisk upplevelse oavsett vad du behöver en bildskärm till. För i den moderna världen är bra skärmar en del av vardagen, och det finns ingen anledning att kompromissa med kvaliteten när det är så lätt att få precis det man behöver.

På Fcomputer älskar vi skärmar av alla slag - det enda vi kräver är att de är av bra kvalitet. Det är därför vi alltid ser till att ha ett enormt utbud av AOC-skärmar, för de har allt vi gillar: extremt hög kvalitet med precis rätt specifikationer och fantastiska funktioner, ett mångsidigt urval för många olika sorters människor och både budgetvänliga monitorer som samt avancerade skärmar. Kort sagt, vi har inget dåligt att säga om en AOC-monitor, och när det är så här landet är kan vi inte göra annat än att föreslå att köpa dem.

Bra specifikationer, bra funktioner

Specifikationerna förändras uppenbarligen från produkt till produkt, även om de är i samma serie. Det handlar alltså inte om de bästa specifikationerna utan istället om att ha de mest optimerade för rätt skärm. För om du behöver en AOC-monitor till kontoret så får den inte kunna göra samma sak som en AOC-gamermonitor för de långa spelsessionerna. Därför ser AOC alltid till att deras monitorer är topptrimmade för exakt rätt ändamål. Oavsett om du är en spelare med stort G, behöver en bildskärm för att arbeta med tung grafik eller en kontors- eller hemskärm så hittar du en AOC-skärm som passar dina behov perfekt utan problem.

Behöver du en liten AOC-skärm på 24 tum, en stor på över 30 tum eller kanske något däremellan? Då finns det ett brett utbud att välja mellan. Detsamma gäller om du letar efter full HD eller en 4k-skärm . För ibland är det verkligen viktigt att din AOC-skärm finns i högsta möjliga upplösning, och andra gånger räcker det med full HD och därför måste du ha möjlighet att välja. På samma sätt är respons tid och uppdateringsfrekvens viktiga detaljer för dig att kontrollera för spel , vilket är anledningen till att dessa är finjusterade i alla AOC-spelmonitorer . Vill du spara energi, både för din plånbok och miljön, kan du även dra nytta av en LED AOC-skärm.

Det finns även andra coola funktioner i AOC-skärmar. Det kan till exempel vara flimmerfri teknik, som minskar mängden flimmer från din AOC-skärm till nästan ingenting. Detta säkerställer att dina ögon mycket bättre kan uthärda att titta på din bildskärm riktigt länge åt gången utan att bli trötta och irriterade. På samma sätt minskar även skadlig blå strålning på AOC-skärmar, vilket också minskar de olägenheter som dina ögon kan utsättas för när du spenderar många timmar om dagen framför en dator. Om du behöver en riktigt stabil skärm, till exempel för spel, finns det även AOC-skärmar med NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync – givet att du har ett kompatibelt grafikkort kan dessa tekniker synkronisera bildskärm och GPU, så att du får en jämn bättre resultat! Du behöver ett NVIDIA-grafikkort för G-SYNC och ettAMD-grafikkort för FreeSync.

De bästa spelmonitorerna på marknaden - köp en AOC-skärm

Även om du kan få en AOC-skärm för många ändamål, är företaget särskilt känt för att göra spelmonitorer. Det finns en bra anledning till det, och anledningen är förstås att deras monitorer för spel helt enkelt är något utöver det vanliga. Med en snygg design sätter de pricken över i:et på din speluppsättning, och deras specifikationer är alltid oslagbara. För när du sitter med en AOC-monitor och gamer så är det några saker som bara måste vara i ordning:

  • Upplösning
  • Uppdateringsfrekvens
  • Respons tid
  • G-SYNC eller FreeSync

Upplösningen beror såklart på vilka spel du spelar. Många konkurrenskraftiga onlinespel är mer än utmärkta på full HD, det vill säga 1920 x 1080, och behöver inte alls 4k-upplösning, även om en upplösning mellan dessa två ofta kommer att vara ett mycket bra val som fungerar för alla spel. Om du däremot vill spela AAA-titlar är det en bra idé att komma så nära 4k som möjligt. Om du vill ha den bredaste AOC-skärmen du kan tänkas få, så ska du titta påAOC AGON- serien.

När det gäller uppdateringsfrekvensen på din AOC-skärm så måste den vara 144Hz eller högre om spel ska stå på menyn. Om uppdateringsfrekvensen är för låg kan du riskera att bilderna på din skärm inte visas korrekt när du spelar. Du måste alltid se till att välja en AOC-skärm med 144Hz eller mer, då sparas dina spelsessioner.

Millisekunder är ofta det som avgör om du vinner eller förlorar i ett dataspel. När gränsen mellan de två är så tunn måste din gamerutrustning vara knivskarp och blixtsnabb. Det är inte bara hårdvaran i din dator som måste vara snabb, det är också ditt gamertangentbord , din gamermus och även din AOC-skärm. Det är därför nödvändigt att välja en skärm som har så låg respons tid som möjligt. På Fcomputer skulle vi föreslå en skärm med en respons tid på en millisekund eller mindre, men om du inte är superhardcore så är det inget fel på 5 millisekunder heller.

Om du vill ha snabbast möjliga gamerutrustning bör du titta på Logitech G pro- serien. Logitech G pro X superlight är en extremt snabb och exakt spelmus, och tangentbordet blir inte mycket bättre än ett Logitech G pro-tangentbord . Du får bästa möjliga ljud i öronen och från din mikrofon via ett Logitech G pro-headset och för precis rätt ögonblick kan du definitivt använda en Logitech-högtalare .

Vanliga frågor om AOC-monitorer

Varför välja en böjd skärm?

Med en böjd skärm får du känslan av att vara helt omgiven av ditt spel. Det ger en mer levande upplevelse, och du kommer att kunna fokusera bättre och få en mer uppslukande spelupplevelse.

Är en böjd skärm bra?

En böjd skärm ger en mycket bättre spelupplevelse. Du bör dock vara medveten om att de böjda skärmarna fungerar bäst om du bara tittar på skärmen. Om det är flera på samma skärm är de böjda skärmarna inte optimala. Förutom att ge en bättre spelupplevelse. eftersom du får möjlighet att se ditt spel mer detaljerat och det tar bort distorsion, du får ett mycket bättre synfält och det är bra för dina ögon.

Vad är en bra skärm?

En bra skärm för dig beror på vad du ska använda den till. En bra spelmonitor beror ofta på skärmens upplösning, och ju högre upplösning desto bättre skärm. En spelskärm måste i princip ha en upplösning på min. 144 hz.