Behöver du en riktigt bra bildskärm för hemmet, för spel eller för professionellt arbete så tipsar vi på Fcomputer om att köpa en HP-skärm. En HP-skärm för hemmet är prisvärd och pålitlig, och den ger dig allt du behöver för att utföra vardagliga uppgifter. Om du gillar att spela kan du köpa en blixtsnabb HP-skärm på 144Hz eller mer, som smidigt tar dig igenom även de svåraste banorna – samtidigt som du verkligen kan njuta av grafiken som monitorn kan köra. Färgomfånget på de professionella HP-skärmarna går helt över ens förväntningar och du kan därför räkna med att en 4k-skärm med ett brett färgomfång ger optimala möjligheter att uttrycka dig kreativt när du skapar. Det finns ett mångsidigt utbud på den här sidan, så det är bara att börja titta igenom det om du vill lägga vantarna på en superprodukt.

Resultat: 199
Resultat: 199


loader

HP övervakar för alla situationer

Om du letar efter en HP-skärm har du kommit till rätt sida. För på den här sidan hittar du hela Fcomputer Computers utbud av HP-skärmar – och för att vara helt ärlig betyder det att du har ganska många att välja på. HP har ett otroligt mångsidigt utbud av datorskärmar , och det är inte bara för olika människor, det är också olika modeller. Så oavsett om du behöver en billig skärm för hembehov, eller en avancerad som kan göra allt, oavsett om du behöver en enorm tungviktare över 30 tum eller bara vill ha en liten kille, kan du räkna med att det finns en HP-skärm som passar dina behov.

Det tycker vi på Fcomputer är supercoolt, och det är också en av anledningarna till att vi ser till att ha ett lika stort utbud av HP-skärmar som vi har. Samtidigt håller vi oss alltid uppdaterade med de senaste produkterna, så även om du vill ha helt nya releaser kan du räkna med att hitta dem hos oss. För vi tycker att alla ska kunna få en bra bildskärm till ett bra pris, oavsett vad man behöver den till. Och det är något vi hoppas att vi lever upp till.

Skaffa HP-skärmen du behöver för hemmet

En stor del av världens bildskärmar används i hemmet, eftersom nästan alla behöver få några läxor av ett eller annat slag. Det finns e-postmeddelanden som måste skickas till Gud och varje människa. Räkningarna betalar sig inte alltid av sig själva. Kanske behöver du skriva en födelsedagsinbjudan till familj och vänner. Det kan också vara så att du är hemma och bara behöver ett onlinemöte med arbetsplatsen. Anledningarna är många, men det gäller alla att de måste använda någon form av skärm hemma, oavsett om det är via en bärbar dator eller en bildskärm kopplad till en stationär PC.

Om du behöver en skärm så är en HP-skärm självklart. För användning hemma behöver du förstås inte en jätteavancerad skärm med hundra extra funktioner. En billig bildskärm som har en snygg skärm och som är lätt att ansluta till är nog precis vad du är ute efter – speciellt om den även har inbyggd webbkamera och mikrofon. Som tur är är det precis vad du får när du köper en av de billiga HP-skärmarna i vårt sortiment. Det är enkelt, och det är därför det fungerar så jäkla bra. När du köper en HP-skärm får du precis vad du förväntar dig – och det finns inget pris för att få dina förväntningar uppfyllda.

Perfekta spelmonitorer

Det finns mycket gamerutrustning som man måste ha bra koll på om man är en riktig gamer. Mus ,tangentbord , skärm – det finns så mycket som det kan vara svårt att hålla reda på. Därför har vi i vår sektion för gamerutrustning samlat allt det viktigaste i några lättillgängliga kategorier, så att du enkelt kan hitta precis det du behöver för att spela. Det finns dock något självklart som du absolut behöver om du vill ha bästa möjliga spelupplevelse. Logitech G- produkter är till exempel riktigt bra, och i den mån bör du även titta på vårt utbud av Corsair-möss och tangentbord .

Om du inte har en bra spelmonitor faller din upplevelse som gamer snabbt till marken. Lyckligtvis finns det många HP-skärmar som är gjorda speciellt för spel. Oavsett om du vill ha standard 24 tum eller 27 tum, eller om du vill ha hela vägen upp till 30 eller fler tum, kan du vara säker på att du kan hitta en HP-skärm för spel som passar dig i storlek. Du kan även få en HP-skärm med krökning om du gillar den extra känslan du får av att det är ditt perifera seende som berättar vad som händer i kanten av skärmen.

När du köper en HP-skärm för spel kan du vara säker på att du får en topptrimmad produkt som har gjorts med dig i åtanke. Uppdateringshastigheterna är alltid blixtsnabba och du kan därför vara säker på minst 144Hz – det perfekta siffran när det kommer till den lägsta uppdateringsfrekvensen på en spelmonitor. Svarstiden är cirka 1 millisekund, vilket är supercoolt för dig eftersom det betyder att du alltid kan räkna med att skärmen svarar blixtsnabbt, så att du aldrig känner att det är för mycket inmatningsfördröjning eller andra problem.

Det kan vara så att du vill ge dig ut på äventyr själv eller med vänner. Att utforska nya världar och övervinna svåra utmaningar är alltid bra, men det måste göras i en kvalitet som gör upplevelsen utsökt. Om du gillar spännande spelare-mot-spelare-kamper, och hjärtat av e-sport rinner genom dina ådror, då hör du också hemma i spelarvärlden. Oavsett vad är en HP-skärm ett starkt val om du vill njuta av spel.

Tekniken som proffs använder – den finns i en HP-skärm

Behöver du skärmar för det professionella arbetet du gör? Då är du inte den enda, för många är beroende av en bildskärm som verkligen säger sparto för att kunna göra sitt arbete ordentligt. Grafiskt arbete med videoredigering eller 3D-rendering kräver mycket av inte bara delarna i din dator, det kräver också en vild bildskärm. Det är här HP-skärmarna kommer in i bilden, eftersom vissa av dem är bokstavligen gjorda för att skapa.

Med en upplösning på upp till 4k och absolut extrem färgprecision har det aldrig varit lättare för dig att uttrycka dig kreativt. Djupet och färgskalorna är inte av den här världen, och när de är på en HP-skärm med 4k-upplösning och bra storlek kan du verkligen dyka in och veckla ut dig själv. Ergonomiskt utformade HP-skärmar kan också vändas och vändas så att de sitter precis som du behöver. Detta kan till exempel vara med en kraftfull HP EliteDisplay .

Har du några frågor om våra HP-skärmar? Få äntligen tag i vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna att välja rätt bildskärm, oavsett om det är en HP-skärm eller en bildskärm från ett annat märke. Så fort du har hittat rätt skärm för dig är vi glada.