Behöver du en bra bildskärm för spel eller arbete? Då är en Philips-skärm något för dig. På Fcomputer har vi ett enormt urval av Philips-skärmar, och oavsett vad du letar efter så har vi säkert en som passar dina behov perfekt. Gillar du att spela så finns det Philips-skärmar speciellt gjorda för spel, som är vansinnigt snabba och har extremt stabila skärmar. Behöver du en billig bildskärm till hemmet, eller om du vill göra ett miljövänligt val gällande din nya skärm, är vårt sortiment på denna sida också det du letar efter. Så ta en titt runt och se om det inte är något du tycker ser jättegott ut.

Resultat: 233
Resultat: 233


loader

Philips-skärmar – bildskärmar för alla

Om någon vet hur man gör en bra skärm så är det Philips. Deras skärmteknik är revolutionerande, oavsett om du behöver en tv eller en datorskärm, och de är därför en av de bästa tillverkarna att köpa från om du behöver något nytt eller vill ge något gott till en älskad. På Fcomputer älskar vi absolut Philips-skärmar. Både för att de håller riktigt hög kvalitet – och vem gillar inte en kvalitetsprodukt? – och även för att de har designat monitorer för alla. Du kan därför vara nästan hundra procent säker på att du kan hitta något i sortimentet på denna sida som passar dig perfekt. Det är bara att se sig omkring!

Är Philips-skärmar bra för hemmabruk?

Det finns ett brett utbud av bra och billiga Philips-skärmar som är perfekta för hemmabruk. Du kan få ganska små bildskärmar, eller några anständiga krabbor över 30 tum. Allt beror på vad du kommer att behöva. Oavsett om du behöver en Philips-skärm för dagliga sysslor, för tungt professionellt arbete eller för spel, kan du vara helt säker på att det finns något som passar in i ditt hem.

Du kan få de ultimata färgerna eftersom de har kommit så långt med HDR-teknik som de är. HDR (High Dynamic Range) ser till att kontrasten mellan svart och vitt blir ännu bättre än du har upplevt tidigare, och det resulterar i bilder med både ett bredare färgomfång och bättre ljusstyrka. Det är en helt ny generation skärmar som du får med en Philips-skärm! Det finns även teknik i deras skärmar som minskar blå strålning från skärmarna vilket skyddar dina ögon på bästa ergonomiska sätt.

Starka Philips-skärmar för spel

Om du brinner för spel är du mycket som många andra människor. Det andra som ni alla har gemensamt är att ni behöver riktigt bra utrustning om ni vill bli de bästa spelarna på planen. Här måste du sticka ut. För om du inte har den bättre utrustningen så ger du alla dina motståndare en klar fördel. Här är det självklart med en Philips-skärm för spel, eftersom din bildskärm också avgör hur effektiv du är på de virtuella slagfälten.

Det är lätt att glömma hur viktig skärmen är när man spelar. Det finns dock några punkter som bara behöver optimeras om det om du verkligen vill vara en av de bästa. Det är särskilt:

  • Uppdateringshastigheten
  • Svarstiden
  • Upplösningen
  • Ytterligare funktioner

Det finns en tydlig regel för uppdateringsfrekvensen för din spelmonitor. Det måste vara 144Hz eller högre, annars riskerar du instabila skärmar och dålig prestanda om grafiken är hög eller om det händer mycket på din skärm. Därför är alla Philips-skärmar för spel på minst 144Hz, men du kan ofta hitta modeller som har ännu mer.

Svarstiden är också superviktig om du vill vara den mest dominerande spelaren. För om din bildskärm har en hög respons tid kommer det att kännas som att det finns för mycket ingångsfördröjning på din andra utrustning. Du rör på musen och trycker på tangentbordet, men det händer bara inte tillräckligt snabbt på skärmen. Philips skärmar har därför vanligtvis en respons tid på 1 millisekund eller mindre, så att du snabbt och effektivt kan förstöra dina fiender.

Skärmupplösningen är också riktigt viktig, för utan en bra upplösning kommer dina spel inte att se bra ut, och i värsta fall kan du missa något viktigt eftersom det blir svårt för dina ögon att lokalisera det. Det finns också spel, speciellt om du gillar de senaste stora titlarna, som bara inte ser bra ut om skärmupplösningen inte är bra. Du får därför alltid en Philips-skärm för spel som är full HD eller ännu bättre i upplösning. Detta hjälper till att säkerställa att du alltid får den bästa spelupplevelsen.

Det finns också ett brett utbud av smarta tekniker installerade på Philips-skärmar för spel. Detta ger Philips bildskärmar en betydande fördel gentemot andra, eftersom du plötsligt kan göra mycket mer med din bildskärm. Det finns till exempel flimmerfri teknik och LowBlue-läge. Det skyddar dina ögon, så att du inte blir permanent ansträngd för ögonen, samtidigt som du inte tröttnar på att stirra på skärmen så snabbt. De har också tillgång till SmartImage, som gör att du kan välja läge efter vilken typ av spel du spelar. Dessutom höjs kvaliteten på skärmen på en Philips-skärm avsevärt via Ultra Wide-Color, vilket ger ett mycket bredare färgspektrum och därmed en tydligare skärm. Om du är en gamer finns det många goda skäl att välja en Philips-skärm.

Vilken skärm ska jag köpa om jag vill ha en hållbar skärm?

Tänk miljövänligt, tänk hållbart. När du köper en Philips-skärm är du med och skapar en grönare framtid i en annars grå IT-värld. Philips skärmar innehåller mycket innovativ och miljövänlig teknik, vilket pekar mot en hållbar framtid.

Philips skärmar är otroligt energisnåla, vilket så klart är bra för miljön, men också sparar din elräkning så mycket som möjligt – så det är en win win. Det är till exempel via LightSensor, som justerar ljusstyrkan på din Philips-skärm, baserat på ljuset i rummet du befinner dig i. Det finns även smart bakgrundsbelysning som ger dig samma ljusstyrka, men med lägre strömförbrukning, och 0 Watt-knappen stänger av all strömförsörjning till skärmen, så du behöver inte stänga av uttaget.

När Philips-skärmar tillverkas uppfyller de även strikta internationella miljöstandarder, så du kan vara säker på att de är hållbart producerade och att de inte innehåller skadliga ämnen som kvicksilver och liknande. Detta är 100 % återvunnen förpackning, och i vissa skärmmodeller finns det upp till 85 % återvunnen plast! Varje gång du köper en grön Philips-skärm skänker de också en del av beloppet till förmån för världens skogar. Att köpa elektronik kommer aldrig att vara det mest miljövänliga valet. Men när du köper en Philips-skärm gör du din del för att göra den så miljövänlig som möjligt. Om du vill ha fler gröna produkter, kolla in vår renoverade sektion .