Behöver du en karatskärm av hög kvalitet? Då tipsar vi på Fcomputer om att titta på vårt urval av Dell-skärmar. Det finns något för alla smaker i vårt sortiment – oavsett om du behöver en stor bildskärm eller ett litet fodral kan du vara säker på att du hittar det här på sajten. En Dell-skärm är inte heller vilken bildskärm som helst. De är designade av miljömedvetna material, och de är ofta otroligt energibesparande, så att både klimatet och din plånbok kan bli på gott humör. Om du behöver något riktigt skarpt för arbete eller underhållning, då är UltraSharp Dell-skärmen något för dig. De har fantastisk bildkvalitet, samt en hel del funktioner som underlättar arbetet mycket. Låter något av detta som något för dig? Titta då äntligen igenom urvalet nedan.

Resultat: 169
Resultat: 169


loader

Dell-skärmar - stort utbud hos Fcomputer

Skärmen är den hårdvara på din PC som du interagerar mest med. Ja, ja, du klickar med musen hela dagen och fingrarna dansar övertangentbordet , men dina ögon är alltid klistrade vid skärmen, oavsett om du jobbar, spelar eller tittar på film. Det är därför vi erbjuder ett stort urval av Dell-skärmar. För när dina ögon tillbringar så mycket tid att dröja på monitorn måste den också vara av suverän kvalitet. Och om det är något du kan säga om en Dell-skärm så är det att det är en kvalitetsprodukt av högsta klass.

När du tittar på vårt utbud av Dell-skärmar vet du att det finns något för alla. Det finns en mångsidighet av produkter som gör att alla alltid kan hitta precis det de letar efter. Om du behöver en liten 17-tumsskärm som är lätt att passa var som helst, kan du enkelt hitta en Dell-skärm som passar den här beskrivningen. Du kan också få en enorm Dell-skärm på 34 tum, om du vill fördjupa dig i allt som händer, och nästan bli helt absorberad av bildskärmen och dess fantastiska skärm. Givetvis finns även möjlighet till de vanliga måtten 24 och 27 tum, och det finns även olika serier och typer, beroende på modell och vad man vill ha vad gäller specifikationer.

Dell-skärmar för spel - Alienware och mer

Spel är så på modet, och det betyder också att det tillverkas en hel del gamerutrustning . Hos Fcomputer kan du till exempel köpa blixtsnabba gamingmöss , pålitliga gamertangentbord och många andra gamerprodukter. Naturligtvis har vi även spelskärmar , och Dell-skärmar för spel är inget undantag här.

Det finns många Dell-skärmar som bara är gjorda för spel. Här kommer i synnerhet deras Alienware- serie in i bilden, och trycker alla andra produkter ur vägen med deras prestanda. Du kan vara helt säker på att en Dell-skärm för spel har minst full HD-upplösning, vilket gör att du får fantastisk bildkvalitet. Du kommer att kunna fördjupa dig helt i dina äventyr och i striderna på slagfältet – det blir inte mer realistiskt än med Alienware. Här kan du också uppleva världens snabbaste uppdateringsfrekvens på 360Hz, så du måste göra dig redo för att skärmen ska vara extremt tydlig och stabil. Stabiliteten ökas också ännu mer med AMD FreeSync, som finns i de allra flesta Dell-skärmar för spel. Om du behöver vara snabb när du spelar kan 1 millisekund eller mindre grå-till-grå respons tid göra dig glad.

Dessa spelmonitorer erbjuder även möjligheten att justera dem i höjd och vinkel, så att du ergonomiskt kan sitta precis som du föredrar. De har också en unik design som både optimerar spelupplevelsen och ger din gamer-setup en riktigt cool touch. Självklart kan du också räkna med intensiva färger som ligger på ett otroligt brett färgspektrum. Kort sagt, Dell-skärmar för spel är några av de bästa på marknaden, oavsett om du vill ha Alienware eller inte.

Hållbarhet och monitorer

När du köper en Dell-skärm köper du en bildskärm som har energibesparingar i åtanke. Det blir mer och mer normalt att skärmarna du köper är bra på att spara energi. Det är supercoolt, eftersom det här är några av de största bovarna när det kommer till din elräkning, och så det kan bara hjälpa när själva bildskärmen kan hjälpa dig att spara. Det städar upp din plånbok, men det städar också upp så mycket mer. Energibesparingar är verkligen hållbara, så du gör samtidigt så bra du kan för klimatet när du nu behöver använda lite teknik.

Om du gillar tanken på att köpa hållbar teknik så är det inte bara Dell-skärmar som är vägen framåt i din värld. Du kan också överväga att köpa renoverad . Renoverad teknik används, men den har återupplivats på ett eller annat sätt, så du får fortfarande en produkt som fungerar utmärkt. Det betyder att när du köper dessa produkter hjälper du till att spara otroligt mycket på världens elektronikavfall, vilket är rätt väg att gå om du vill ha en hållbar planet.

UltraSharp och vackra skärmar

Om kvaliteten på skärmen betyder allt, för att du vill ha bästa möjliga underhållning, eller för att bästa möjliga skärm är nödvändig på grund av ditt arbete, så finns det en särskilt sofistikerad Dell-skärm som är precis rätt val för dig. Dell UltraSharp är de skarpaste bildskärmarna på marknaden, och de kan inte göra mycket. De har imponerande bra bildkvalitet, samtidigt som de innehåller flera banbrytande teknologier som tar ditt arbete till toppen av bergstoppar.

Dell-skärmar i UltraSharp-serien har en helt oöverträffad prestanda. De uppfyller alla krav från skapare av digitalt innehåll, och speciellt färgerna på dessa Dell-skärmar är något utöver det vanliga. Det finns upp till 1,07 miljoner färger i dessa Dell-skärmar, som också har ett extremt brett färgspektrum. De inbyggda färgmätarna kan också hjälpa dig att kalibrera färgerna exakt. Resultatet talar för sig självt: en Dell-skärm med den vackraste skärmen, perfekt för digitalt skapande.

Vanliga frågor

Har du några frågor om våra Dell-skärmar, eller finns det andra bildskärmar du skulle vilja veta om? Det kan vara en djungel att hitta i, därför står vår kundtjänst redo att hjälpa dig att välja rätt produkt. 

Varför välja en böjd skärm?

Du bör välja en böjd skärm om du vill ha en bättre upplevelse när du sitter framför din skärm och spel eller tittar på filmer och serier. När skärmen är böjd aktiverar den ditt perifera syn, vilket gör att ditt synfält kan ta in mycket mer av det som händer på skärmen utan att behöva röra på huvudet eller ögonen.

Vad är en bra PC-skärm?

En bra PC-skärm är en som passar dig. Om du behöver en liten skärm, köp en på runt 18 tum. Den normala storleken är 24 till 27 tum. En stor skärm blir 30 tum eller mer. I hemmet vill du ha ett budgetvänligt val som håller länge och drar lite ström. För spel måste skärmen vara 144Hz, 5 millisekunder eller mindre respons tid och minst full HD-upplösning.