Om du behöver hårdvara av hög kvalitet till ett skarpt pris kan du inte gå fel med Qnap. Qnap erbjuder ett brett utbud av användbara och pålitliga produkter, och vi är glada att kunna erbjuda dig ett brett urval från det välkända varumärket. Vi säljer Qnap hårdvara som t.ex strömförsörjning, ram och skåp. Du är välkommen att kontakta oss om du t.ex. har frågor angående produktval. Vi tillför kontinuerligt nya produkter i vårt sortiment, så att du får den bästa utrustningen när du handlar hos oss. Se sortimentet på sidorna här.

Resultat:
Resultat: 598


loader

Qnap - Lagringssystem för den moderna tiden

Med över 14 års erfarenhet av lagringsteknik är Qnap idag en av världens ledande tillverkare av nätverkslagringssystem. Företaget grundades 2004 i Taiwan och har sedan dess utvecklat högkvalitativa produkter för både privat och kommersiellt bruk. Med en stark teknisk plattform och innovativa lösningar för datahantering har Qnap snabbt etablerat sig som en ledande aktör på marknaden.

Tillverkarens produkter kännetecknas av hög kvalitet och användarvänlighet. De erbjuder framförallt ett brett sortiment av nätverksservrar, NAS-enheter och andra lagringslösningar som är skalbara och utrustade med många användbara funktioner.

Säkerhet i fokus

Qnap lägger särskild vikt vid säkerheten i de produkter man utvecklar. Därför har man implementerat flera funktioner som gör att användare kan känna sig trygga med sin data. Med funktioner som AES-kryptering, tvåfaktorsautentisering och brandväggssystem kan du vara säker på att din data förblir säker.

Utmärkt prestanda

Qnap-produkterna utmärker sig också för sin höga prestanda. Modellerna är utrustade med de senaste tekniska specifikationerna för att hålla jämna steg med dagens krav på prestanda. Med högkvalitativa komponenter och noggrant optimerade systemenheter har Qnap produkterna en imponerande hastighet och en hög överföringshastighet.

Mångsidiga användningsområden

De många olika produkterna från Qnap möjliggör en mängd olika användningsområden. Förutom lagringsteknik kan man också använda Qnaps produkter för övervakning, streaming och virtualisering. Detta gör att Qnap passar i många olika industrier, från privata hem till företag med behov av lagrings- och säkerhetslösningar.

Miljövänliga lösningar

Qnap sätter fokus på miljö och hållbarhet, något som också genomsyrar deras produkter. De lägre energiförbrukningsnivåerna hos Qnap-produkterna reducerar inte bara klimatpåverkan utan gör också att kostnaderna minskar. Med en effektiv strömsparfunktion kan man också enkelt minska överflödig energi.

Hög användarvänlighet

Qnap-produkterna är utformade för att vara användarvänliga. De är enkla att installera, konfigurera och underhålla. Tillverkaren erbjuder också en mängd olika program och tillägg, vilket innebär att produkterna kan anpassas efter behov och användas både hemma och på arbetsplatsen.