Här hittar du vårt stora utbud av NAS-utrustning för nätverkslagring. Vi har ett brett utbud av NAS-nätverkslagring, från populära tillverkare som NetGear, Buffalo, QNAP, Iomega, i olika prisklasser och som alltid i hög kvalitet. Oavsett om du behöver 32 GB eller flera TB lagringskapacitet så har vi här på Fcomputer en hel del produkter som kommer att väcka ditt intresse. Välj själv djup, bredd och höjd, samt nätverk, gränssnittstyp och diskkapacitet, med hjälp av vårt söksystem till höger på sidan, så att du snabbt och enkelt kan hitta exakt den NAS-nätverkslagringsprodukt som passar dig och din behov.

Resultat: 322
Resultat: 322


loader

NAS-Produkter för Säker Dataskyddning och Smidig Lagring

NAS (Network Attached Storage) är en enhet som används för att lagra och dela filer över nätverket. Ett NAS-system tillåter flaskhalsfri lagring av filer, oavsett hur många personer som lyssnar på musik, streamar film, eller delar presentationer. NAS förbättrar inte bara produktiviteten utan det är även ett säkert alternativ för att skydda dina viktiga filer från skador eller oavsiktlig borttagning.

För företags- eller hemmaanvändare, kan NAS vara lösningen som du letar efter. Vi har ett brett utbud av NAS-enheter från de mest populära varumärkena. Utforska vårt sortiment och välj rätt NAS till rätt pris.

Vad är en NAS-enhet?

En NAS-enhet är en server som används för att lagra data, säkerhetskopiera data och dela filer med andra enheter på ett nätverk.

Vad är det som ingår i en NAS-enhet?

En NAS-enhet består av en hårdvara och programvara för att styra dataströmmen. Du kan ansluta den till ett nätverk och sedan komma åt data trådlöst.

Vilka typer av NAS-enheter finns tillgängliga?

Det finns två typer av NAS-enheter - enkel disk eller flera diskar. En enkel disk NAS-enheter har bara en hårddisk för lagring av filer, medan multi-disk NAS-enheter kan hantera flera hårddiskar i en enda enhet.

Varför ska jag använda en NAS-enhet?

Genom att använda en NAS-enhet kan du spara dina viktiga dokument, foton, videoklipp och andra filer på en central plats och skydda dina data genom att skapa säkerhetskopior.

Kan jag komma åt min NAS-enhet när jag är utanför mitt hemnätverk?

Ja, med hjälp av internet kan du komma åt din NAS-enhet oavsett var du är.

Vad krävs för att installera en NAS-enhet?

Installera en NAS-enhet är relativt enkelt. Du behöver ansluta den till ditt nätverk och konfigurera inställningarna.

Vilket är det bästa NAS-varumärket på marknaden?

Det finns många bra NAS-varumärken på marknaden. Vi erbjuder ett brett utbud av NAS från populära varumärken som QNAP, Synology, och WD.

Fördelar:

  • Ger centraliserad datalagring
  • Användarvänlig hantering av data
  • Möjliggör fjärråtkomst
  • Jämnar ut datadelningen i ett nätverk
  • Ger säkerhetskopieringsalternativ

Nackdelar:

  • NAS-enheter kan vara dyrare i jämförelse med andra lagringsalternativ
  • Beror på en kontinuerlig nätverksanslutning
  • Kan vara beroende av en enda enhet vilket kan innebära problem om enheten går sönder.