Här på Fcomputer har vi ett brett utbud av kvalitetsdatorhögtalare med riktigt bra ljud. Med märken som t.ex Sony, Logitech och Edifier levererar Fcomputer fantastiskt ljud till skarpa priser. Vi tror att bra ljud är centralt oavsett om du lyssnar på musik, spel eller tittar på film, och det är därför vi har de bästa datorhögtalarna på marknaden. Oavsett om du är intresserad av trådlösa funktioner, centerkanalhögtalare, högtalardocka, eller något helt annat så hittar du här på sajten ett stort sortiment till helt konkurrenskraftiga priser. Hitta högtalaren som passar dina behov på den här sidan och njut av ljudkvalitet i absolut världsklass.

Resultat: 134
Resultat: 134


loader

Stort utbud av datorhögtalare från kända tillverkare

Dina spel- och filmupplevelser blir bara bättre med rätt ljud, där alla detaljer kommer fram i knivskarp kvalitet. På samma sätt förtjänar bra musik väldigt mycket att spelas på de allra bästa högtalarna. De inbyggda högtalarna i din dator kan snabbt bli för små om du är en kräsna ljudentusiast. Det kan därför vara en mycket bra investering att köpa ett högtalarsystem till din dator som kan täcka ditt behov av bra ljud.

Här på Fcomputer är vi mycket medvetna om detta, och vi har därför ansträngt oss för att samla ett stort urval av oöverträffade datorhögtalare i alla prisklasser. Genom att alliera oss med de skickligaste tillverkarna i världen kan vi erbjuda dig datorhögtalare med ljud i världsklass. Därför hittar du hos oss datorhögtalare från tillverkare som Logitech, Creative och Sony.

Innan du lägger dina nya datorhögtalare i varukorgen är det en bra idé att lägga lite tid på att fundera på vad du ska använda dem till, vilken konfiguration de ska ha, hur de ska kopplas till din dator etc. På Fcomputer , vi tror att bra ljud är helt centralt, oavsett om du lyssnar på musik, spelar eller tittar på film. Vi har därför ansträngt oss för att kunna erbjuda datorhögtalare som är specialbyggda för att få ut så mycket som möjligt av de olika medierna.

Vi säljer PC-högtalare för spel, musik och utomhusnjutning

Letar du efter spelhögtalare med en imponerande subwoofer som kompletterar spelupplevelsen med ett djupt och kristallklart ljud? Det är nu sällan man ser spelstationer som inte är utrustade med ett inbyggt högtalarsystem. Din spelupplevelse blir bara roligare när du kan höra dina fiender omkring dig och alla ljudeffekter verkligen kan höras i spelet. Om du letar efter ett par datorhögtalare för spel ska du ta en titt på våra modeller från Logitech, Trust eller Edifier. Förutom att ge det coolaste ljudet kännetecknas dessa märken av fantastisk design och rena linjer. Med vissa modeller har du även möjlighet att välja rätt färg på högtalarna för datorn för att fullborda din speluppsättning.

Vill du ha en tur till stranden eller parken? Hos oss kan du hitta en smart, bärbar datorhögtalare som du enkelt och snabbt kan ta med dig överallt. Utöver en fin och stilren design kommer dessa datorhögtalare ofta med trådlös anslutning eller dockningsfunktioner. På så sätt blir det inte lättare att få bra ljud på språng.

Hitta dina nya PC-högtalare eller soundbars för hemmabio med oss

Älskar du också surroundljud när du tittar på film på datorn? Med ett bra högtalarsystem för din dator som stödjer surroundljud är du så nära den stora bioupplevelsen du kan komma. Vill du ha extra djup i ljudet kan du avrunda din uppställning med en subwoofer. Det tar fram alla nyanser i basen och ser till att du får full njutning av explosioner och biljakter i dina filmer.

Om du letar efter ett smart alternativ till de större surroundljudsystemen kan en soundbar vara en bra lösning. En soundbar är en datorhögtalare som kommer i en elegant, slimmad design som inte tar mycket plats. Du kan placera den under din tv eller på väggen. En soundbar är diskret och elegant och tar inte mycket plats i landskapet. Å andra sidan kan det ge dina filmer ett riktigt snyggt och verklighetstroget ljud. Kolla in vårt utbud av soundbars, till exempel från Sony eller Dell, och se vad de kan erbjuda.

Ansluter dina högtalare till datorn

Det är till stor del en fråga om tycke och behag som avgör hur du ansluter din högtalare till datorn. Våra modeller kan anslutas med ett klassiskt uttag på baksidan av den stationära eller bärbara datorn. Andra modeller kan också kopplas in i datorns USB-portar om du föredrar det.

En smart och praktisk lösning kan vara ett trådlöst högtalarsystem som ansluts till datorn via Bluetooth. Med en uppsättning trådlösa datorhögtalare blir du av med kablar på skrivbordet, och de är lätta att flytta runt. Väljer du en uppsättning bärbara, trådlösa datorhögtalare är du garanterad bra ljud på språng utan att behöva krångla med stickproppar och kablar. De flesta högtalarsystem ansluter enkelt och snabbt till din smartphone eller dator via Bluetooth. Vi har ett gediget urval av trådlösa datorhögtalare från kända tillverkare som Dell och Creative.

Konfiguration av högtalare för PC

En datorhögtalares konfigurationer är relaterade till antalet delar den innehåller. Termen omfattar också hur mycket surroundljud den kan producera. När du väljer en specifik konfiguration i din dators högtalare väljer du ungefär hur mycket eller lite surroundljud du vill ha ut av den.

I vårt utbud kan du hitta datorhögtalare med 2.0, 2.1 eller 5.1 kanaler och det är skillnad på de olika typerna. Högtalare för datorer med 2.0 kanaler inkluderar vanlig stereo, det vill säga två högtalare utan subwoofer. Ett högtalarsystem med 2.1 kanaler inkluderar två högtalare och en subwoofer. 5.1-högtalare består av fem datorhögtalare med en subwoofer. Ett 5.1-högtalarsystem kan installeras precis bakom ditt huvud, men det bästa surroundljudet uppnås vanligtvis genom att placera tre högtalare framtill och två ut på sidan eller baksidan av din uppställning. Subwoofern är bäst bredvid din skärm eller där du sitter, beroende på hur du gillar ljudet bäst.

Vi lägger regelbundet till nya modeller av datorhögtalare allt eftersom de kommer ut på marknaden, för att säkerställa att våra kunder alltid har de senaste datorhögtalarna att välja mellan när de besöker oss. Kontakta gärna vår kundtjänst om du har några frågor angående urvalet. Våra kontaktuppgifter hittar du längst upp och längst ner på sidan.