På denna sida kan du se hela vårt utbud av webb- och nätverkskameror, samt tillbehör. Oavsett om du letar efter en webbkamera för att chatta med vänner eller en speciell dokumentkamera, är det här den kan hittas. Vi har ett stort utbud av nätverks- och webbkameror från många av marknadens populäraste varumärken, så du behöver aldrig kompromissa med bildkvaliteten när du handlar hos oss. Oavsett vilka funktioner du behöver och vad du än skulle vilja ha för en kamera i den billiga eller avancerade delen så kan du garanterat hitta just den variant du letar efter här på Fcomputer.

Resultat: 1210
Resultat: 1210


loader

Webb- och nätverkskameror FAQ

Vad är en webbkamera?

En webbkamera är en kamera som kopplas till datorn för att användas vid exempelvis videochatt eller för att ta bilder

Vad är en nätverkskamera?

En nätverkskamera är en kamera som är kopplad till internet via ett nätverk. Den kan används för övervakning av exempelvis hem, butiker eller kontor.

Vad är skillnaden mellan en webbkamera och en nätverkskamera?

En webbkamera är främst avsedd för att användas vid videochatt eller för att ta bilder för personligt bruk. En nätverkskamera är däremot avsedd för övervakning av byggnader och områden.

Har jag behov av en nätverkskamera?

Om du har behov av övervakning av exempelvis hemmet, en butik eller kontoret på ett enkelt sätt så kan en nätverkskamera vara ett bra alternativ.

Krävs det tekniska kunskaper för att installera en nätverkskamera?

Det kan krävas vissa tekniska kunskaper för att installera och konfigurera en nätverkskamera. Men de flesta kameror brukar alltid följa med en manual som kan förenkla processen.

Vad är en Webb- och Nätverkskamera?

En Webb-och Nätverkskamera är en typ av kamera för både privat och professionellt bruk. Oftast ansluts den till en dator eller över nätverk för att användas vid till exempel videokonferenser eller övervakning av byggnader.

Det finns flera fördelar med att använda sig av en Webb- och Nätverkskamera. En av de största är möjligheten att kunna öka säkerheten av en byggnad och dess område samt enkelheten det ger användarna att kunna delta i videokonferenser från en plats så länge internetuppkoppling finns.

Hur väljer jag rätt Webb- och Nätverkskamera?

När man ska välja en rätt Webb-och nätverkskamera är det viktigt att tänka på användningsområdet. Om man vill ha kameran för övervakning av hemmet behöver man se till att ha en med hög upplösning, vilket möjliggör att den kan fånga upp tydliga bilder och video på längre avstånd.

För den som vill använda kameran för att delta i videokonferenser kan det vara att föredra med en kamera som har en stor synfält, vilket möjliggör att flera personer kan synas på samma gång.

Det är också viktigt att se till att kameran är kompatibel med datorn eller annan hårdvara som kommer komma i kontakt med kameran för att undvika kompabilitetsproblem.