Om du har en av de innovativa och smarta Apple iPads och är intresserad av att vidga dina kreativa vyer, då är en Apple Pencil något för dig. Med en Apple Pencil har du möjlighet att arbeta kreativt och strukturerat med digital konst och design på din iPad. Du kan skapa digital konst genom flera IOS-appar, såsom Procreate, där du har möjlighet att verkligen uttrycka dig kreativt. Med en Apple Pencil kan du inte bara vara kreativ, du kan även skriva anteckningar och berättelser direkt på din iPad med din Apple Pencil. Det är både snabbt och bekvämt, precis som med riktig penna och papper. Du hittar den senaste generationen av Apple Pencils i vårt sortiment nedan.

Resultat: 6
Resultat: 6


loader

Släpp loss din kreativitet med en Apple Pencil för din iPad

Med en Apple Pencil har du möjlighet att vara så kreativ som möjligt på språng, utan att behöva oroa dig för misstag i dina ritningar. Du har möjlighet att rita och skapa grafiska verk på din iPad med en Apple Pencil. Här kan du använda en av de många ritapparna, som Procreate, som ger dig möjlighet att uttrycka dina kreativa förmågor. Om du är intresserad av oljemålningar, akvarellteckningar eller något annat kan de flesta ritappar ge dig möjlighet att testa dina färdigheter med vilket ritmedium som helst.

Med en Apple Pencil kan du skapa konstverk som ser ut att vara målade med olja, akryl, akvarell, pennor, mixed-media material och mycket mer. De enskilda apparna kan ge dig oändliga möjligheter för vilket material du ritar med och när du har din Apple Pencil med dig kan du rita så detaljerat som möjligt. Apple har sett till att ta fram en penna som reagerar på var och hur hårt du trycker ner din Apple Pencil, så att du kan få fina små linjer eller tjocka linjer – precis som med fysiska pennor, penslar med mera!

Du har därför möjlighet att skapa detaljerade målningar och teckningar med hjälp av en Apple Pencil – helt digitalt. Är du nervös för att göra misstag när du ritar? Det behöver du inte oroa dig för när du ritar på din iPad med din Apple Pencil. Det är möjligt både att ångra en åtgärd och att radera den, utan att det finns några bevis på den tidigare ritningen.

När du ritar med en penna från Apple har du därför möjlighet att vara så kreativ som möjligt utan att behöva oroa dig för någonting. Den är därför också idealisk för nybörjare inom teckning och målning.

Skriv de bästa anteckningarna för studion med en Apple Pencil

Om du är den stolta ägaren av en iPad och letar efter ett effektivt sätt att skriva anteckningar, kan en Apple Pencil vara det självklara valet för dig. Med en Apple Pencil kan du enkelt, snabbt och effektivt skriva anteckningar i skrivappen som du har på din iPad – du har möjlighet att skriva anteckningar med din egen handstil, eller välja att låta din iPad registrera dina anteckningar och ändra anteckningarna till ett specifikt teckensnitt. Så du kan helt styra hur dina anteckningar registreras på din surfplatta.

Det smarta med en Apple Pencil är att du enkelt och snabbt kan skriva anteckningar medan du studerar, till exempel under en föreläsning eller när du läser en studiebok, men du kan också bara skriva ner dina egna tankar och idéer. Det kan du givetvis göra i appen "Anteckningar", men du har även möjlighet att skriva direkt in i bland annat en PDF-e-bok som du har. Här kan du stryka under, markera och skriva anteckningar där du tycker det är lämpligt. Du kan göra dina böcker mer personliga med en Apple Pencil.

Behöver du göra grafer för dina studieanteckningar? Sedan kan du med en Apple Pencil skapa grafer som passar perfekt med dina anteckningar eller texten du läser. Det är enkelt och enkelt och du väljer helt själv vilken sorts graf du vill rita.

En Apple Pencil är därför ett bra handverktyg för dig som behöver skriva detaljerade anteckningar, markera platser i en text, eller behöver skapa grafiska detaljer för de anteckningar du skriver. Därför är en sådan penna också ett idealiskt val för dig som ofta arbetar med grafiska verk, som arkitekt, ingenjör eller något annat som kräver att du både skriver och ritar.

En Apple Pencil ger dig en ocean av möjligheter

Med en Apple Pencil har du möjlighet att utforska din kreativitet, skriva fantastiska och personliga anteckningar – men du har också oändliga andra möjligheter. Vi har samlat ett urval av fördelar och möjligheter som kommer av att vara stolt ägare till en Apple Pencil, som du kan läsa nedan.

#1 Du kan göra dina favoritböcker mer personliga

Med en Apple Pencil kan du markera, kommentera och skriva anteckningar för alla dina favoritböcker – precis som du skulle göra med en fysisk bok. Du kan markera alla dina favoritcitat, i de färger du vill, och både rita emojis och skriva ner dina tankar.

#2 Om du älskar att ta selfies kan du göra dem ännu mer speciella med doodles

När du redigerar dina selfies med filter och annat har du även fördelen med en Apple Pencil som du kan göra roliga teckningar på dina selfies. Du kan skapa udda vinklar, galna linjer och färgglada inslag på dina selfies för att göra dem ännu mer speciella innan du lägger upp dem på dina favorit sociala medier.

#3 Är du på Bookstagram? Gör sedan dina bilder ännu mer unika!

Om du har en helt egen Instagram där du laddar upp bilder på de böcker du läser och du vill vara lite mer unik kan du använda din Apple Pencil för att skriva bokrecensioner direkt på dina bokbilder. Du kan göra knäppa pilar från text till bok, där du skriver allt du älskar, eller bara hatar, om boken du har läst – och såklart så mycket mer.

#4 Skapa unika mönster redo att skrivas ut

Med en Apple Pencil kan du skapa intressanta och unika mönster, logotyper, klistermärken och mer, som du kan skriva ut direkt från din iPad till en smart skrivare. Du behöver inte vara en genikonstnär för att skapa målningar av Van Gogh-kvalitet, du kan också bara göra roliga och speciella små teckningar för dig själv och dina nära och kära.

#5 Du kan arbeta med 3D-designer

En Apple Pencil gör det ännu enklare att arbeta med 3D-designer, så att du kan förbättra detaljerna för hand innan dina mönster skrivs ut. Istället för att göra det på en dator kan du också göra det på språng med både en iPad och en Apple Pencil nära till hands.

#6 Är du en designer? Så använd en Apple Pencil för att skapa konceptkonst

Om du arbetar med design, vare sig det är med kläder, serier, leksaker eller något annat, kan du göra ditt arbete enklare genom att använda en iPad och Apple Pencil. Du kan skapa detaljerade mönster i farten, där även de minsta detaljerna finns i designen.

#7 Gör det lättare för dig själv att göra korsord på din iPad

Om du absolut älskar korsord, men vill ha ännu fler alternativ än bara de fysiska korsorden, kan du också göra dem på din iPad. Använd din Apple Pencil när du gör korsord för att få den där bekanta känslan.

Har du frågor om vårt urval av Apple Pencils

Om du är intresserad av någon av våra Apple Pencils, men har frågor om dess specifikationer eller något annat, kanske du kan hitta svar i vår "vanliga frågor"-sektion och annars är du mer än välkommen att kontakta Fcomputer Computers kundtjänst avdelning . Som alltid står vi redo att ge dig råd så att du får den produkt som bäst passar dina önskemål och behov.

Du kan kontakta Fcomputer Computers kundtjänst på vardagar mellan kl 11 och 17 via telefon, mail eller via chatten på denna sida. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt köp.

Vanliga frågor

Vad kan du använda en Apple Pencil till?

Du kan använda en Apple Pencil för att rita och skriva anteckningar på din iPad.

Vilka iPads är kompatibla med Apple Pencil?

Apple Pencil 2:a generationen är ofta kompatibla med de allra senaste iPads. Där en Apple Pencil 1:a generationen är kompatibel med de äldre iPads. Du kan se nedan vilka dessa är.

Apple Pencil 2nd Generation Kompatibilitet:

  • 12,9” iPad Pro (3:e, 4:e, 5:e och 6:e generationen)

  • 11” iPad Pro (1:a, 2:a, 3:e och 4:e generationen)

  • iPad Air (4:e och 5:e generationen)

  • iPad Mini (6:e generationen)

Apple Pencil 1:a generationens kompatibilitet:

  • iPad (6:e, 7:e, 8:e, 9:e och 10:e generationen)

  • iPad Air (3:e generationen)

  • iPad Mini (5:e generationen)

  • 12,9" iPad Pro (1:a och 2:a generationen)

  • 10,5” iPad Pro

  • 9,7” iPad Pro

Hur ansluter man Apple Pencil till en iPad?

Du ansluter din Apple Pen till din iPad första gången du använder den genom att sätta in den i din iPad som när du behöver ladda den. Efter detta kan du alltid använda den utan att ansluta den, eftersom den är ansluten via Bluetooth.