Om du behöver en ny datorskärm har du kommit till rätt sida. På Fcomputer har vi ett enormt urval av ACER-skärmar. Tillverkaren levererar alltid bra produkter och det spelar ingen roll om du behöver en liten skärm till hemmet, ett par stora till kontoret eller en som är topptrimmad för spel. Det finns en ACER-monitor för alla, eftersom de har säkerställt det genom sitt mångsidiga utbud och breda kunskap om vad det är som deras användare behöver. En standardskärm för billigt, eller en snygg böjd gamingmonitor till ett rimligt pris – vi har definitivt en ACER-skärm som du vill ha. Släpp loss i vårt utbud och köp precis det du vill ha.

Resultat: 119
Resultat: 119


loader

Stort sortiment av ACER-skärmar hos Fcomputer

På Fcomputer har vi alltid ett brett utbud av olika skärmar från olika märken. Det ska alltid vara möjligt för våra kunder att hitta precis den skärm de vill ha när de handlar hos oss. Ett av de märken som vi verkligen är glada över att kunna sälja är ACER monitorer. Det finns såklart andra märken som vi också är riktigt nöjda med, men ändå har ACER-skärmar en speciell plats i våra hjärtan, och det av goda skäl.

ACER-skärmar är kända för sin kvalitet och prestanda, och tillverkaren har funnits på marknaden i många år. De har därför bra koll på vad som gör en bra bildskärm till en bra bildskärm. ACER-skärmar är några av de bästa på marknaden, och du kommer därför aldrig gå fel i stan med dem. Oavsett om du behöver ett snyggt litet fodral för hemmet, några stora skärmar för kontoret eller en snygg spelmonitor , så har ACER precis vad du letar efter. Med hög bildkvalitet, bra kontrast och ofta ett brett utbud av extrafunktioner kan du vara säker på att en ACER-bildskärm erbjuder allt det bästa.

Låter ett brett urval av mångsidiga skärmar i bra kvalitet bra? I så fall kanske du vill ta en titt på den här sidan. Här hittar du alla våra ACER-skärmar, stora som små, billiga eller avancerade. Du kan sortera efter pris eller popularitet och till höger finns ett antal mycket mer avancerade sökfunktioner, där du kan justera i den utsträckning att du så enkelt som möjligt kan hitta just den produkt du letar efter.

Brett utbud av olika typer av monitorer

Beroende på vad du behöver finns det ACER-skärmar med en extrem mängd olika skärmstorlekar. Du kan få en liten 17-tums om du bara behöver en liten skärm som inte tar mycket plats. Det finns också möjligheten att du kan få en ACER-skärm över 30 tum, om du vill ha en enorm skärm som du nästan kan absorberas i. Här kan du även få böjda skärmar som ger dig en helt ny nivå av empati, och som är uppenbart för spel i synnerhet. Vill man ha en ACER-monitor i ett mått mellan de två ytterligheterna är det såklart inga problem. 24 och 27 tum är standard och du kan därför enkelt hitta bra produkter som har dessa vanligare mått.

Det finns också många olika skärmtyper som du kanske vill överväga när du köper en ACER-skärm. Det kan vara LCD, LED, OLED eller QLED – allt beror på vad du föredrar och vad du behöver mest. Detta ger dig stora möjligheter att köpa en bildskärm som är energisnål, vilket alltid är trevligt både för miljön och din plånbok.

Du hittar även enkelt en ACER-skärm med riktigt bra upplösning. Det betyder dock inte att en 4k-skärm är den enda lösningen. En bra upplösning betyder en bra upplösning för dina behov. Om du bara vill surfa på sociala medier och kolla din e-post så är 4k totalt överdrivet och onödigt. Full HD är ganska utmärkt här, och för många olika speltitlar är full HD faktiskt precis vad som behövs. En bättre upplösning är mer nödvändig om du vill se nya filmer i bästa möjliga kvalitet eller om du vill spela de senaste och tyngsta speltitlarna på marknaden. En sak man dock alltid kan vara säker på är att man med en ACER-skärm får bildkvalitet som är i topp.

När du köper en ACER-skärm kan du också vara säker på att den har ett brett utbud av funktioner som gör den mer användarvänlig för dig. Det är till exempel alternativen för att justera färginställningar, ljusstyrka, kontrast och mycket mer. Dessutom kan man som gamer ofta hitta en ACER-skärm med AMD FreeSync, så att man med rätt grafikkort får en extremt stabil skärm. En ACER-skärm är också en pålitlig och hållbar bildskärm. De är designade med tillförlitlighet och hållbarhet i åtanke, och du får därför en bildskärm med lång livslängd, som dessutom är kompatibel med de allra flesta enheter.

ACER-skärmar är självklara för spel

Är spel din stora passion? Då vet du lika väl som vi på Fcomputer att det krävs rätt utrustning för att du ska få ut så mycket som möjligt av dina spelsessioner. Med en ACER-skärm kommer du långt, men du behöver också en stark gamerdator , och utan en gamermus och ett gamertangentbord får du inte mycket spel ur handen heller. Du måste alltså ha det bästa av det bästa, och det kan du till exempel få med en ACER-skärm, då vissa av dessa är perfekta som spelskärmar . Om du skulle vilja titta på ett urval av exklusivt ACER-spelmonitorer kan du göra det här . Det är helt okej att också föreslå att du skaffar ett gamer-headset , möjligen från Corsair , Logitech eller Razer , och för de perfekta dagarna hemma hjälper det verkligen om du har några fina högtalare .

En bra spelmonitor har vissa krav den måste uppfylla. Du vill att det ska vara minst en 144Hz skärm . För om uppdateringsfrekvensen är mindre än så kan det skapa en hel rad problem. Skärmrivning och stamning är irriterande fenomen du kan uppleva, och skärmen kan till och med släpa om uppdateringsfrekvensen är under 144Hz. Det är dock inget fel om uppdateringsfrekvensen är ännu högre. 165Hz- skärmar är nästan samma som en på 144Hz, 240Hz-skärmar är helt perfekta för skyttar som Counter Strike, och om du vill ha det vildaste av det vildaste, då kan du titta på 360Hz-skärmar ! På samma sätt måste du också se till att svarstiden är 5 millisekunder eller mindre – gärna ner till 1 millisekund. Vidare är det såklart viktigt att upplösningen passar de spel du gillar att spela. Åtminstone full HD är nog nödvändigt och lyckligtvis inga problem att hitta, men upp till 4k kan vara bra om du spelar de senaste AAA-titlarna.

Har du några frågor om vårt utbud av ACER-skärmar, eller har du frågor om andra skärmar eller annan hårdvara vi har? Vår kundtjänst guidar dig alltid gärna på telefon, via e-post eller direkt i chatten på denna sida. Att hjälpa dig hitta en skärm som uppfyller dina behov är vår högsta prioritet. Oavsett om det är en ACER-skärm eller ett annat märke.