Köp en ASUS-skärm på Fcomputer om du vill ha den bildskärm du alltid har drömt om. En ASUS-skärm säkerställer dig en kristallklar skärm, där kvaliteten alltid håller. Vi har ett stort urval av ASUS-skärmar, och vi är helt säkra på att det finns en som passar dig. Det finns bra ASUS-skärmar för spel, ProArt för de kreativa själarna, ZenBook för dig som alltid är på språng och ett brett utbud av helt vanliga monitorer för kontoret och hemmet. Letar du efter din nya bildskärm? Då hittar du den här på sidan.

Resultat: 349
Resultat: 349


loader

Skaffa en ASUS-skärm på Fcomputer

Om du är i behov av en ny bildskärm är det alltid en bra idé att se om det inte finns en ASUS-skärm som passar dig – för ärligt talat så finns det tillräckligt. ASUS gör ett brett urval av skärmar för olika sorters människor, och därför har vi på Fcomputer alltid ett stort urval av ASUS-skärmar i lager. På så sätt ser vi till att det alltid finns ASUS-skärmen som du saknar, samtidigt som vi kan må bra av att vi har sålt dig inget mindre än en fantastisk produkt.

För på Fcomputer gillar vi kvalitetsskärmar, och vi gillar särskilt när det finns stor mångsidighet i dem, så att alla kan få en skärm inom sin budget och med lämpliga specifikationer. Här är ASUS-skärmar uppenbara, eftersom de är så mångsidiga, och de når långt och kan användas av vem som helst. Oavsett om det är en bildskärm för spel , kontor och hem eller för dig som är kreativ kan du vara säker på att det finns en ASUS-skärm som uppfyller dina behov.

För hem- och kontorsbruk

Det finns ett stort antal LED ASUS-skärmar som är mycket lämpliga att använda hemma eller på kontoret. Det här är ganska vanliga LED-skärmar som har en knivskarp skärm och kan göra allt du förväntar dig av en bildskärm – allt till ett mycket överkomligt pris. Det är det vanliga valet som du aldrig går fel med i staden, och som du alltid kan vara säker på att du kommer att vara nöjd med.

ASUS ögonvård

De flesta av dessa monitorer, och de flesta andra ASUS monitorer, har inbyggd ASUS Eye Care-teknik. Det handlar om att skydda dina ögon så mycket som möjligt när du spenderar många timmar om dagen framför din dator . För människor föds inte precis med ögon som behöver kunna titta på en skärm hela dagen. Det är därför ASUS har utvecklat flimmerfri teknologi och Low Blue Light-teknik, så att du bättre kan sitta framför din ASUS-skärm hela dagen lång, utan att det orsakar dina ögon bestående obehag eller ständigt irriterar dem. Om du är orolig för dina ögon, eller för irritation på grund av att du använder den mycket, bör du kontrollera om din nya monitor har ögonvård.

ASUS skärmar för spel

Om du älskar att spela så vet du också att du behöver en ordentlig spelmonitor – och här är en ASUS gamingmonitor perfekt. Det finns vissa krav som bara måste uppfyllas, annars räcker inte spelsessionerna helt enkelt. Det handlar om optimering och att ha precis den utrustning du behöver. Här är det också nödvändigt att ha en bra gamerdator , så att du får en stark komplimang till din ASUS-skärm.

Om du ska använda en ASUS-skärm för spel, rekommenderar vi speciellt att du tittar på TUF- och ROG -produktlinjerna. Dessa produktlinjer är gjorda speciellt för spelare, så du kan vara säker på att specifikationerna är i toppklass. För när en ASUS-skärm är gjord för spel, säkerställer tillverkaren att den kan göra allt den behöver, och ofta mer. Det betyder att du får en monitor med extremt hög upplösning, så skärmen blir knivskarp och varje spel blir levande framför dig. Full HD är det minsta du kan lita på, och ända upp till 4k är också ett alternativ, beroende på om du spelar tunga RPG eller rasande multiplayer.

Dessutom finns det alltid en hög uppdateringsfrekvens, även kallad uppdateringsfrekvens, på ASUS TUF- och ASUS ROG-skärmar. Du kan alltid räkna med ett minimum av 144Hz, men ofta mycket mer än så, så du kan vara säker på att inte ens intensiva stunder i ditt datorspel kommer att få skärmen att ge ut eller gå långsamt. På samma sätt kan du också räkna med att din ASUS-skärm för spel har en riktigt låg respons tid – mellan 5 och 1 millisekunder beroende på modell. Det hjälper dig att vara den snabbaste spelaren på banan, så att inget passerar din näsa när du sitter och spelar för livet.

Du bör också fundera på om du behöver annan utrustning om du verkligen vill spela om den stora guldmedaljen. Med en ASUS-skärm i en stationär gamer-dator kommer du långt, men lite mer behövs. En snabb gamermus och ett pålitligt gamertangentbord är också nödvändigt, och de allra flesta spelare vill också verkligen ha ett gamerheadset .

Det finns verkligen många bra alternativ, men vi rekommenderar speciellt att du tittar på Logitech G- utrustning. En Logitech G-mus garanterar att du får en snabb och effektiv mus för spel. Logitech G-tangentbord är också starka och har många coola extrafunktioner, så du kan verkligen få ut mycket av dem. Annars kan du också gärna överväga att titta på vårt urval av Corsair-möss och Corsair-tangentbord , eftersom dessa också är av högsta kvalitet.

ASUS ProArt och ASUS ZenScreen för den kreativa

Kreativiteten utspelar sig på många sätt, både på fritiden och på jobbet. Nuförtiden utspelar det sig ofta på datorn, och det har börjat ställa krav på skärmar – pekteknik kan behövas, och de måste också vara tillräckligt kraftfulla för att de tillsammans med grafikkortet kan visa ganska mycket i riktigt bra kvalitet. De flesta tillverkare är väl medvetna om detta, varför du enkelt kan hitta ASUS-skärmar för kreativa entusiaster.

ASUS ProArt är en serie ASUS-skärmar som är gjorda speciellt för innehållsskapare. Fotografi, videoredigering, animation, speldesign, grafik, konst, arkitektur och ingenjörskonst – det finns ASUS ProArt-skärmar som passar alla. De är snabba, har hög upplösning och är klara i färgen, samt har mini-LED-belysning, OLED-skärmar, ASUS Smart HDR-teknik och mycket mer att erbjuda. ASUS ProArt är ASUS-skärmen du letar efter om du vill skapa.

En ASUS ZenScreen har inte nödvändigtvis lika starka specifikationer som ASUS ProArt. Det är dock fortfarande en ASUS-skärm som verkligen passar många kreativa själar bra. En ASUS ZenScreen är en bärbar bildskärm. Du kan få dem skräddarsydda för bärbara datorer, för din telefon eller för konsoler. Då kan du enkelt och bekvämt ha med dig en skärm var som helst, som du kan använda för att uttrycka dig precis som du vill – allt från kreativa uppgifter till spelande finns på menyn.

Har du några frågor om vårt utbud av ASUS-skärmar? Sedan, tveka inte att fråga dem! Vår kundtjänst svarar mer än gärna på alla dina frågor om ASUS-skärmar, och om du har frågor om andra produkter på vår sida finns vi även tillgängliga via chatt, e-post och telefon för att hjälpa till där. Om du hittar något du vill ha är det bara att beställa - vi skickar det till dig så snart som möjligt och kostnadsfritt.

Vanliga frågor

Vilken storlek PC-skärm ska jag välja?

Du måste välja en datorskärm som passar dina behov. Du kommer aldrig gå fel i staden med en 24 eller 27 tums skärm. Det är väldigt normala mål, speciellt om du spelar. Har du inte så mycket plats kan en mindre skärm ner till runt 19 tum också göra det och vill du ha något stort kan du överväga en 34 tums skärm.

Varför välja en böjd skärm?

En böjd skärm aktiverar ditt perifera seende, vilket ger dig en mycket bättre överblick över skärmen. Din fördjupning i filmer och spel förbättras också av detta, och det ger generellt sett en riktigt bra upplevelse när du sitter framför en skärm med kurvatur.