Gillar du att spela, men behöver du också arbete från dina händer? Då är en EIZO-skärm något för dig. EIZO-skärmar är specialgjorda så att de är perfekta för både arbete och spel. Du får därför en blixtsnabb bildskärm med en knivskarp skärm samtidigt som den är ergonomisk och så hållbar som en skärm någonsin kan vara. En EIZO-skärm är en samling sofistikerad teknik och användarvänlighet som gläder många människor runt om i världen, och är nu redo här på Fcomputer för att glädja dig också. Låter detta som något du kan använda? Så ta en titt på urvalet nedan, vi har mycket att välja på!

Resultat: 70
Resultat: 70


loader

EIZO-monitorer – ett ymnighetshorn av funktioner

En av de häftigaste sakerna med EIZO-skärmar är att de är gjorda både för att fungera på och att spela på. Det ger dig en verkligt mångsidig produkt som du kan använda till allt, istället för att behöva köpa många olika, eller nöja dig med en skärm som är bra för en sak men dålig för en annan. Detta innebär dock också att när du sitter med en EIZO-skärm så sitter du med en produkt som har lagt ner många och långa timmar av forskning och arbete i. För de funktioner som behövs, så att en bildskärm kan användas effektivt för allt, är inte något som bara händer automatiskt när du gör en.

Till att börja med kan du få ett brett urval av relativt olika EIZO-monitorer. Det kan vara så att en liten bildskärm på 21 tum är precis vad du letar efter. Om du inte har så mycket utrymme, eller bara inte gillar en stor skärm, så är det här ett vettigt val. Det kan också vara så att du absolut älskar enorma skärmar, och nästan inte kan få dem att tona sig tillräckligt högt över dig. I så fall kan du få en EIZO-skärm på upp till och mer än 30 tum, om det är det du vill. Självklart finns det även skärmar i alla möjliga olika tum mellan dessa två ytterligheter, speciellt 24 och 27 tum är normalt och älskat av de flesta.

Ergonomi

Det är viktigt att tänka på ergonomin bakom din utrustning om du tillbringar många timmar varje dag framför datorn. Om du köper en EIZO-skärm för både jobb och spel är det ganska automatiskt att du kommer att spendera mycket tid med den. För om du jobbar framför det hela eller delar av dagen, och sedan väljer att sitta och leka på det, är timmarna på väg att läggas ihop. EIZO-skärmar är specialutvecklade så att de är otroligt ergonomiska med hjälp av en massa smarta funktioner. De skonar därför din kropp så mycket som möjligt när du ofta och länge står framför skärmen.

Om du vill att din bildskärm ska vara mer rörlig, så att du kan ställa den i precis den position du behöver, för att inte skada nacken eller liknande, så är en EIZO-skärm precis grejen. Deras bildskärmar är mycket flexibla och du kan luta eller luta dem så att de passar dig perfekt – även om du behöver byta position under dagen. Det ger dig en unik möjlighet att justera skärmen så att du kan sitta precis som du vill.

Det finns även ett antal extrafunktioner som gör EIZO-skärmar ergonomiska. Till exempel kan de automatiskt justera ljusstyrkan baserat på omgivningsbelysningen med Auto EcoView. Detta säkerställer att du alltid har den bästa belysningen från din skärm utan bekymmer, vilket är skonsammare för dina ögon och sparar el. Du kan också välja självvalda färgscheman med automatiskt färgläge. Sedan kan du välja ett färgschema för vart och ett av dina program som automatiskt används när du öppnar programmet. För att skona dina ögon extra är även Flicker-free-teknik inbyggd i EIZO-skärmar, så du kan vara helt säker på att dina ögon kan hålla i många timmar framför skärmen.

Hållbarhet

EIZO-skärmar är extremt hållbara, även om de som all annan elektronik aldrig kommer att bli helt hållbara. Tillverkaren gör sitt bästa för att göra sin hårdvara så hållbar som möjligt, och det gäller i den utsträckning deras bildskärmar. EIZO-skärmar tillverkas i enlighet med internationella miljöbestämmelser och materialen väljs med omsorg. EIZO-skärmar är också mycket sofistikerade när det gäller belysning, vilket är mycket energibesparande. Det betyder att inte bara din plånbok utan även miljön drar nytta av att du använder en EIZO-skärm. Dessutom är de robusta och håller länge, så du behöver inte hela tiden köpa nya bildskärmar. Här köper du bara en, och du kan vara lycklig i flera år. Om du vill bli mer hållbar med elektroniken i ditt hem kan du ta en titt på andra erbjudanden i vår renoverade sektion .

Bildkvalitet

När du köper en EIZO-skärm köper du en bildskärm som har en oöverträffad bildkvalitet. Det måste de ha, för annars passar de inte för både spel och jobb. Det är skärmar med extremt bra färgkontroll, som samtidigt använder sofistikerad teknik och vackra paneler, så att du får bästa möjliga upplevelse när du använder en EIZO-skärm för spel och arbete. Bildkvaliteten är viktig, för annars kommer du aldrig riktigt njuta av det som händer på din skärm.

EIZO FlexScan – en EIZO-monitor som klarar allt

Vill du ha en bildskärm som nästan klarar allt så är det en EIZO FlexScan du ska skaffa.Dessa EIZO-skärmar kan ofta användas som dockningsstationer, och de ger dig alltid en kristallklar skärm som ser helt verklighetstrogen ut. De har också en kort respons tid på 5 millisekunder grå-till-grå, och de är dessutom några av de bästa skärmarna du kan få.

EIZO-skärmar – för spel och arbete

EIZO-skärmar är som sagt gjorda för både spel och arbete. Det gör att du får en ergonomisk bildskärm som du kan sitta på och få något ur handen hela dagen, samtidigt som du så fort dagen är över kan byta direkt till din hobby – spel. Det ger dig en otroligt mångsidig bildskärm som kan glädja dig på många olika sätt i många år.