Använder du ofta din datorskärm för att se serier, filmer eller YouTube? Kanske gillar du verkligen att spela, eller gillar att följa e-sportens värld? I så fall behöver du en bra skärm, och det bästa alternativet på marknaden här är en böjd PC-skärm. En böjd PC-skärm gör mycket för din upplevelse när du sitter framför den. Krökningen gör att du enkelt kan följa vad som händer på hela skärmen. Det här suger nästan in dig, och du får en mycket större överblick samtidigt som din empati för det som händer på skärmen blir helt sublim. Kort sagt, du kommer inte få en skärm som är mycket bättre än en böjd PC-skärm.

Resultat: 339
Resultat: 339


loader

Få den perfekta spelkonfigurationen - köp en böjd PC-skärm

Det finns många människor som vill ha det perfekta spelupplägget. Det finns också goda skäl till det, eftersom spel är populärt som aldrig förr, och när du ska spela co-op med vänner, på stora äventyr för dig själv eller visa att du är den bästa av de bästa online, är det nödvändigt att gamer utrustning som verkligen vill något. Det finns förstås en bra anledning till det och det är att dina förmågor och din empati till stor del är beroende av din utrustning.

Det spelar ingen roll om du tränar e-sport eller om du spelar för skojs skull, du behöver en stark gamerdator som uppfyller alla dina behov. För detta är det också viktigt att ha en bra gamermus och ett bra gamertangentbord . I den mån föreslår vi också att du tittar på ett gamerheadset , och kanske tycker du också att det är coolt att ha några gamerhögtalare .

Vi har många bra produkter, så det är lätt att föreslå specifika. De flesta är nöjda med Logitech- och Razer-möss . Det är också svårt att hitta fel på Corsair- och Logitech-tangentbord . Det här är bra produkter för alla, du går aldrig fel med dem. Men om du vill spela på toppnivå kan du titta på en del mycket specifik spelutrustning. Logitech G pro -serien har extremt bra utrustning att erbjuda, som används av proffs runt om i världen. Du kommer därför långt med en snabb Logitech G pro X superlight . Det blir inte mer pålitligt än med ett Logitech G pro-tangentbord . Och ljudkvaliteten i dina öron och från din mikrofon är perfekt med Logitech G pro-headset .

Det finns dock en sista sak du behöver för att slutföra din spelkonfiguration. Du måste ha en bra spelmonitor . För utan en cool gamerskärm händer inte mycket. När du letar efter den perfekta skärmen kan vi på Fcomputer föreslå att du tittar på en böjd PC-skärm.

Böjd PC-skärm - din väg till bättre upplevelser

Böjda PC-skärmar är en växande teknik som har blivit mer och mer populär. Det är inte utan anledning – en böjd PC-skärm ger fler fördelar än vanliga platta skärmar. Fördelen med en böjd PC-skärm är att den ger ett mer naturligt synfält. Det gör att tittaren känner sig mer omgiven av bilden och att skärmen känns mer verklighetstrogen och inbjudande. Detta är särskilt användbart när du tittar på en film eller annan typ av video eftersom det ger en bättre upplevelse. En böjd PC-skärm hjälper också till att minska bländningen som kommer från skärmens kanter.

Anledningen till att en böjd PC-skärm kan uppnå detta via sin krökning är på grund av hur dina ögon interagerar med den böjda PC-skärmen. Krökningen på en böjd PC-skärm aktiverar ditt perifera seende. Det betyder i de flesta fall att du kan hålla ett öga på vad som händer i kanterna och hörnen på den böjda PC-skärmen utanför ögonvrån. Det låter enkelt, men effekten är extremt bra! Du får bättre överblick när du har en böjd PC-skärm, och du får dessutom en mycket bättre upplevelse om du spelar eller ser på film och serier. På många sätt säkerställer krökningen av en böjd PC-skärm att du nästan sugs in i skärmen, så att du känner dig som ett med mediet.

En annan fördel med en böjd PC-skärm är att de är väldigt kompakta, vilket gör dem lätta att transportera. Det är riktigt trevligt både om du behöver hämta din nya böjda PC-skärm, men också om du ska flytta eller om du skulle vilja ta med den till LAN-evenemang. En böjd PC-skärm är dessutom mycket mer energisnål än vanliga platta skärmar, vilket gör att du sparar pengar på elräkningen. Och därför hjälper inte bara en böjd PC-skärm på elräkningen, den är också, för elektronisk utrustning, relativt bra för miljön. Om du skulle vilja göra mer miljövänliga val med din elektronik kan du titta på vår renoverade sektion. Här finns det många billiga och miljövänliga val att göra!

En böjd PC-skärm har också högre bildupplösning än vanliga platta skärmar. Detta gör att du kan titta på videor med högre kvalitet än med platta skärmar, vilket ger dig en bättre visuell upplevelse. Denna visuella upplevelse blir också ännu bättre när skärmen har krökning, då den förutom den bättre bildkvaliteten även ger dig bättre inlevelse och därmed upplevelse.

Även om en böjd PC-skärm är dyrare än platta skärmar är de värda det. De erbjuder en bättre visuell upplevelse, är mer energieffektiva och är enklare att installera. Om du funderar på att investera i en bildskärm bör du definitivt överväga en böjd PC-skärm. De är superbra inte bara för spel, utan även om du sitter och tittar på mycket filmer och serier, eller älskar att titta på alla möjliga olika saker på YouTube. Sammantaget kommer du verkligen att komma långt om du köper en böjd PC-skärm.

Vanliga frågor om böjda PC-skärmar

Är en böjd skärm bra?

Ja, böjda skärmar är riktigt bra! Du måste självklart vara säker på att den har rätt specifikationer för dina behov, men krökningen är riktigt snygg. Detta gör det lättare för dina ögon att se hela skärmen och du får därför en bättre upplevelse med större empati när du sitter framför en böjd PC-skärm.

Vad gör en böjd skärm?

En böjd PC-skärm aktiverar ditt perifera seende. Detta gör att dina ögon kan se hela skärmen på en gång, speciellt i kanterna, vilket gör det otroligt enkelt för dig att fördjupa dig i datorspel och filmer, samtidigt som du får en fantastisk överblick i hög kvalitet.

Hur stor ska en PC-skärm vara?

Det beror på vad du ska använda din datorskärm till. Vissa kanske nöjer sig med en liten skärm på mindre än 20 tum, och andra föredrar en enorm skärm på mer än 30 tum, och med krökning. Det normala är dock 24 eller 27 tums skärmar, och du kan aldrig gå fel med dessa två storlekar.