Vill du ofta ha en riktigt bra skärm med dig på språng men samtidigt behöver du hårdvara som är starkare än en surfplatta? Med en ASUS ZenScreen kan detta göras enkelt och bekvämt. ASUS ZenScreen är en innovativ och bärbar skärm som du kan ta med dig överallt. Den kan enkelt kopplas till både stationära eller bärbara datorer, så du har en effektiv skärm, eller till och med en extra skärm där det finns en pekfunktion. Det är självklart för både jobb och underhållning, där extra skärmar som är lätta att ha att göra med ger dig många extra möjligheter. ASUS ZenScreen är skärmen du kan ta med dig överallt. Du behöver bara hitta den du vill ha i vårt urval på denna sida.

Resultat: 25
Resultat: 25


loader

ASUS ZenScreen-skärmar – En revolutionerande bildskärmsupplevelse

ASUS har alltid varit kända för sina innovativa produkter, och deras ASUS ZenScreen-skärmar är inget undantag. Dessa skärmar är designade med syftet att ge en revolutionerande skärmupplevelse, både för hemmet och kontoret. De kännetecknas av sin slimmade design, höga kvalitet och avancerade funktioner som avsevärt kommer att förbättra din skärmupplevelse.

Det kan vara lite förvirrande vad exakt en ASUS ZenScreen är, så vi förklarar det här i svart på vitt. En ASUS ZenScreen är en datorskärm som är lätt att ta med sig runt. Det är därför en transportabel och mobil skärm som du kan koppla till din stationära PC, arbetsstation eller laptop. Det är verkligen praktiskt om du ofta sitter vid en PC på många olika ställen, och speciellt om du skulle kunna använda en extra bildskärm när du sitter vid din bärbara dator.

Visst kan det låta lite långsökt att du kan ta med dig din skärm på språng. Det är dock fullt möjligt med en ASUS ZenScreen. Dessa skärmar är extremt tunna, mäter mellan 14 och 16 tum och väger mindre än 1,5 kilo. Allt detta gör dem enkla att ta med dig, så du har en extra skärm när du behöver den. Dessutom har de några riktigt bra specifikationer och en hel del trevliga funktioner som alla hjälper till att göra en ASUS ZenScreen till ett bra val.

Funktionerna hos ASUS ZenScreen-skärmar

ASUS ZenScreen-skärmar är utrustade med ett antal avancerade funktioner som säkerställer en optimal skärmupplevelse. Det är viktigt att ha en så innovativ produkt, för innovation ensam räcker inte, den måste också vara funktionell och med tillräckligt hög prestanda. Allt detta gäller dock ASUS ZenScreen, och här är några av nyckelfunktionerna som du kan se fram emot:

Pekskärmar

De flesta ASUS ZenScreen-skärmar är utrustade med en pekskärm som gör att användaren kan interagera med skärmen på ett mer intuitivt sätt. Du kan bläddra, zooma och utföra andra uppgifter med ett enkelt svep eller tryck på skärmen. Det är verkligen häftigt för väldigt kreativt arbete, men i allmänhet är det bara riktigt trevligt när du är på språng. För även om man kan ha en mus med sig så är det inte säkert att man vill ha med sig för många olika saker. När allt kommer omkring beror allt på dina behov och vad du behöver en ASUS ZenScreen till.

Bärbar design

ASUS ZenScreen-skärmar är designade med bärbarhet i åtanke. De är otroligt lätta och kompakta, vilket gör det enkelt att ta dem med dig vart du än går. Du kan t.ex. ta dem till jobbet, till möten eller till och med på semestern. Detta gör dem till ett självklart tillägg till en ASUS bärbar dator, så att du är redo att arbeta eller underhållas var som helst – nu med två skärmar samtidigt! Den erbjuder en otrolig mängd möjligheter, och tack vare den låga vikten och smala designen är det inga problem att ha en ASUS ZenScreen med dig var som helst och när som helst.

Kompatibilitet

ASUS ZenScreen-skärmar är kompatibla med en mängd olika enheter, inklusive bärbara datorer, smartphones och surfplattor. Du kan enkelt ansluta enheten till skärmen med en USB-C-kabel och du är redo att börja arbeta eller njuta av ditt favoritmedia. Detta gör det otroligt enkelt för dig att bära den med dig och få mycket användning av den. För om den bara kunde kopplas till en vanlig stationär gamer-dator eller liknande, så fanns det trots allt inte mycket till en ASUS ZenScreen. Med den breda kompatibiliteten når du långt, och det gör dessa skärmar till det självklara valet för dig som ofta vill ha kvalitet och extrafunktioner på språng.

Arbete med flera skärmar

Med ASUS ZenScreen kan du uppleva fördelarna med att arbeta med flera skärmar. Du kan ansluta upp till två bildskärmar till din bärbara dator, vilket gör att du kan arbeta på ett mer effektivt sätt. Du kan t.ex. ha ditt e-postprogram öppet på ena skärmen och ditt ordbehandlingsprogram på den andra. Det kan till och med låta dig arbeta på en skärm medan du har sport eller annan kringunderhållning igång på den andra skärmen. Det ger dig verkligen en mängd alternativ, och det spelar ingen roll var du är!

Perfekt för företag

En ASUS ZenScreen är gjord för företag. Om du, eller några av dina anställda, ofta måste ha något från handen på språng, då är det oerhört smart att ha en mobilskärm som kan tas med överallt, så att arbetsbördan kan lättas. Oavsett om det är för att ta din ASUS ZenScreen med dig mellan kontoret och hemmet, eller om det bara är för att det är smart att ha en extra skärm på kontoret som kan tas med till varje möte och varje skrivbord, så har du lösningen här .