Resultat: 49
Resultat: 49


loader

Dell UltraSharp - professionella bildskärmar

Det finns otroligt många olika typer av skärmar , både i världen och här på Fcomputer. Det kan vara skärmar för helt vanlig hemmabruk, och det kan också vara de vildaste spelskärmarna . Det finns också alltid ett behov av professionella bildskärmar för arbetsriktning, och här kommer Dell UltraSharp skarpt in i bilden.

Naturligtvis finns det monitorer för företag som inte behöver vara speciella – de behöver bara tillhandahålla en standardskärm så att du kan ta dig igenom dagens arbete. Men det finns också affärsuppgifter som kräver hög prestanda och specifika specifikationer. Ofta är det sistnämnda vad du investerar i Dell UltraSharp för.

Det blir extra tydligt med en Dell UltraSharp om du jobbar med grafisk design, som fotograf, om du behöver redigera videos eller något liknande arbete där det visuella uttrycket är otroligt viktigt.

Dell UltraSharp erbjuder en hel del

Hög kvalitet för professionellt bruk. Detta är vad Dell UltraSharp är känt för. Och det finns goda skäl till det. Specifikationer och funktioner i Dell UltraSharp-serien erbjuder ganska mycket, så det finns verkligen mycket att se fram emot om du behöver en bildskärm som är perfekt för ditt arbete.

  • Upplösning efter behov
  • Storlekar som passar dig
  • Fantastiska färger
  • Högt dynamiskt omfång
  • Ergonomisk design
  • Energi sparande

Oavsett vilket är vi helt säkra på att det måste finnas en Dell UltraSharp hos oss som uppfyller dina behov. Dell har trots allt sett till att det finns mycket att välja på och att skärmarna är så olika att vem som helst kan hitta något som passar just deras behov.

Upplösning

Beroende på vad du har att arbeta med kan upplösningen på din skärm vara mer eller mindre viktig. För en del arbete kommer full HD att vara helt okej, och då behöver du inte tänka mer på det när du investerar i en Dell UltraSharp.

Det finns dock mycket grafiskt arbete som verkligen kräver en bra upplösning om du vill vara helt säker på att du skapar något som du kan vara stolt över att dela med världen. Därför kan du även hitta modeller av Dell UltraSharp som har quad HD och till och med upp till 4k-upplösning.

Upplösningen på skärmen är viktig om du vill ha bästa möjliga skärm. Det är därför Dell UltraSharp ger dig alla alternativ du behöver.

Storlek

Om du behöver en liten skärm under 20 tum är Dell UltraSharp inte serien för dig. De minsta bildskärmarna du hittar här är 24 tum. När allt kommer omkring är Dell UltraSharp gjord för att du ska sitta och skapa magnifika mästerverk. Det kan givetvis vara litet, men det måste finnas plats för det stora.

De flesta bildskärmar i serien är därför mellan 24 och 27 tum; dvs de mest normala skärmstorlekarna. Om du behöver en större skärm är det dock inga problem. Du kan hitta Dell UltraSharp-modeller som är upp till 49 tum. Oavsett storlek och upplösning har vi ett bra erbjudande till dig.

Färgskala

En bred och korrekt färgskala är ofta viktigt när du ska börja grafiskt arbete eller skapa innehåll. Därför är detta ett speciellt fokus från Dells sida när det kommer till Dell UltraSharp.

De flesta modeller av Dell UltraSharp har därför ett färgomfång som täcker 100 % sRGB, och många av dem kan till och med gå längre och täcka Adobe RGB och DCI-P3.

Du kan därför vara säker på att en Dell UltraSharp låter dig uppleva en vacker och färgstark skärm som hoppar rakt in i dina ögon.

HDR-stöd

Det finns många Dell UltraSharp-modeller som stöder HDR – det vill säga High Dynamic Range. I synnerhet gör detta att din bildskärm kan återge ett bredare urval av detaljer i ljusa respektive mörka områden. Detta ger en större kontrast i bilder på skärmen, och de kommer att framstå som mer levande och imponerande.

Ergonomi i toppklass

Sitter du många timmar om dagen och jobbar framför en skärm så ska skärmen och all din övriga utrustning helst vara ergonomiskt korrekt. Annars får du lätt problem som annars hade kunnat undvikas.

Dell UltraSharp är en serie monitorer där ergonomin är i absolut toppklass. Vanligtvis kan du justera höjd, vinkel och lutning på dem, så att du kan sitta precis som du vill. Det är inte bara skönt för dig, det är ergonomiskt korrekt för din kropp.

Energi sparande

Oavsett om det är en tv eller en datorskärm är båda några av de största bovarna när det kommer till strömförbrukning. Det ligger i en bildskärms natur att den bara använder mycket energi.

För miljöns skull, och för din plånbok, är många skärmar därför gjorda för att vara så energisnåla som möjligt, och det gäller även Dell UltraSharp. De har ofta certifikat från ENERGY STAR och EPEAT Gold, så du kan vara helt säker på att deras energiförbrukning ligger i botten.

Lämplig för kommersiellt bruk

Även om du givetvis kan använda Dell UltraSharp hemma om du vill ha en riktigt bra skärm att se filmer och serier på till exempel, är det i branschen som dessa monitorer verkligen lyser. Det är trots allt i affärssyfte som Dell har skapat serien.

Det är därför självklart att skaffa en eller flera Dell UltraSharp om ditt företag behöver skärmar som gör att dina anställda kan arbeta effektivt med grafik på professionell nivå.

Om detta låter som ett bra erbjudande för dig bör du överväga att bli företagskund hos Fcomputer. På så sätt kan vi arbeta nära dig och hjälpa till att se till att du får precis det du behöver. Vi säljer också mycket mer än bara skärmar, så det finns många möjligheter hos oss som företagskund.

Frågor om Dell UltraSharp?

Har du några frågor när det kommer till Dell UltraSharp-serien, eller kanske några specifika modeller? Är du intresserad av andra alternativ för skärmar för företag, eller är det något helt annat du tänker på? Då måste du äntligen fråga vår kundtjänst om råd.