Resultat: 3
Resultat: 3


loader

"Bebismatning: Allt du behöver för att säkerställa ditt lilla hjärtas hälsa och glädje"

Bebismatning är en av de mest nödvändiga stegen efter förlossningen. När ditt lilla mirakel växer upp i en fart och utvecklar sig snabbt, behöver du säkerställa att ditt barn får rätt näring och mat för att hålla sig hälsosamt. Vår kategori Bebismatning erbjuder allt som behövs för att säkerställa att ditt barn får rätt näring till rätt tidpunkt.

Vår breda samling av bebisflaskor, nappflaskor och mjölkpumpar bekvämliggör bebisens diet och tar bort komplikationer. Vi erbjuder också ett brett urval av bröstpumpstillbehör och steriliseringslösningar för att minska risken för infektioner. Ta en titt på våra produkter och få en problemfri bebisfodringserfarenhet!

Vilken storlek på nappflaskor är lämplig för min baby?

För nyfödda rekommenderar vi mindre flaskor med en kapacitet på 2-4 ounces. För äldre bebisar kan du öka flaskans kapacitet till cirka 8 ounces.

Ger bättre priser bättre kvalitet?

Priserna på våra produkter är högst konkurrenskraftiga utan att offra kvaliteten. Du kan vara säker på att du får det bästa priset för kvalitetsprodukter från vårt sortiment.

Hur ofta behöver bebisflaskor steriliseras?

Vi rekommenderar att du steriliserar ditt barns flaskor efter varje användning. Ett alternativ är att koka flaskorna vid en hög temperatur för att ta bort alla bacterier.

Är det nödvändigt att köpa en mjölkpump?

Om du planerar att amma är mjölkproduktion och bröstpumpning väsentlig. En mjölkpump hjälper dig att lagra och mata ditt barn med bröstmjölk på ett smidigt sätt.

Kan jag använda samma bröstpump för en tvillinggraviditet?

Ja, en bröstpump kan användas för bägge brösten.

Vilken typ av nappflaska ska jag välja?

Det beror på vilken sorts nappflaska som fungerar bäst för ditt barns matningsbehov. Vi erbjuder en mängd olika flaskor med olika nappar som är lämpliga för olika barn.

Hur mycket behöver jag pumpa ur?

För en nyfödd rekommenderar vi 1-2 ounce om dagen. För äldre bebisar kan mängden ökas till 2-3 ounce om dagen.

Fördelar:

  • Bred samling av produkter att välja mellan
  • Prisvärda produkter av bästa kvalitet
  • Steriliseringslösningar för att undvika infektioner
  • Bebisflaskor, nappflaskor och mjölkpumpar som gör matning enkel
  • Tillbehör för bröstpumpning för enkel hantering