Är dina barn helt galna i Super Mario-universumet, där du som Mario måste rädda prinsessan från Bowser samtidigt som du springer igenom flera galna banor, gömmer dig från läskiga spöken och undviker farliga monster? Så dina barn har nu möjlighet att låta fantasin flöda med Lego Super Mario. Du kan hitta flera olika uppsättningar med Lego Super Mario hos Fcomputer, där du har alla populära karaktärer du känner från Nintendo. Med de olika Super Mario-seten från Lego kan du återskapa de välkända scenerna från Mario-spelen, där du har de olika karaktärerna, scenarierna och häftiga miljöerna i Lego redo att monteras. Du hittar vårt breda urval av Super Mario Lego-set nedan till fantastiska priser.

Resultat: 31
Resultat: 31


loader

LEGO Super Mario Set

Ge dina barn en fantastisk lekupplevelse med LEGO Super Mario! Med den här serien kan dina barn använda sin fantasi och bygga upp en värld av sin egen. Varje set ger en interaktiv lekupplevelse som kombinerar LEGO-byggande och spel. Dina barn kan bygga upp Mario-världen, placera Mario-figurer i spelbana och använda en Bluetooth-aktiverad figur för att samla mynt, besegra fiender och ta sig till mållinjen. LEGO Super Mario-seten är utformade för att stimulera kreativitet, problemlösning och samarbete. Det här är en av de mest populära leksaksserierna för barn i alla åldrar.

Vad är LEGO Super Mario Set?

LEGO Super Mario Set är en serie av LEGO-lekset som gör det möjligt för barn att bygga upp en Mario-värld och använda en Bluetooth-aktiverad Mario-figur för att interagera med spelbana och samla mynt.

Vilka åldrar passar LEGO Super Mario Set för?

LEGO Super Mario Set passar för barn i åldrarna 6 år och uppåt.

Vilken typ av figurer ingår i LEGO Super Mario Set?

LEGO Super Mario Set innehåller Mario-figurer, fiender, block och andra karaktärer från Mario-världen.

Behöver jag andra LEGO-set för att bygga en Mario-värld?

Nej, du behöver inte några andra LEGO-set för att bygga en Mario-värld. LEGO Super Mario-seten är självständiga lekset och kan användas fristående.

Vilka fördelar ger LEGO Super Mario Set?

LEGO Super Mario Set gör det möjligt för barn att använda sin fantasi och kreativitet för att bygga upp en Mario-värld och kombinera LEGO-byggande med spel. Seten stimulerar problemlösning och samarbete.

Finns det några risker med användningen av LEGO Super Mario Set?

Nej, det finns inga kända hälsorisker med användningen av LEGO Super Mario Set.

Hur långa är speltiderna i LEGO Super Mario Set?

Speltiderna i LEGO Super Mario Set varierar beroende på hur spelbanan är byggd och hur länge batteriet i Mario-figurerna räcker. Vanligtvis varierar speltiderna från en timme till flera timmar per dag.

Fördelar:

  • Stimulerar kreativitet och fantasi hos barn.
  • Kombinerar LEGO-byggande med interaktivt spel.
  • Förbättrar problemlösning, samarbete och hand-öga-koordination.
  • Ger en interaktiv lekupplevelse som är både kul och utmanande.

Nackdelar:

  • Kräver Bluetooth-aktiverade Mario-figurer för att spela fullt ut.
  • Inte alla barn kan vara intresserade av Mario-temat.
  • Kan vara dyrt att köpa flera set för att bygga en större Mario-värld.