Resultat:
Resultat: 28


loader

Bose är en amerikansk elektroniktillverkare som grundades 1964 av Dr

Amar G. Bose. Företaget är känt för att skapa högkvalitativa ljudsystem, hörlurar och högtalare. Bose har ett rykte om sig att vara ett av de mest eftertraktade ljudmärkena på marknaden.

Innovativt brusreduceringssystem för hörlurar

Bose hörlurar har en effektiv brusreduceringsfunktion som blockar oönskat ljud. Tekniken filtrerar bakgrundsljud och suddar ut högljudda omgivningar. Upplev musiken och podcasten som de var tänkta att höras, med en distinkt och klart ljudbild.

Omtyckt av musik-experter

Bose ljudsystem är mycket uppskattade bland musikprofessionella och vanliga musiklyssnare. Företaget arbetar tätt med musikindustrin och samarbetar med artister och tekniska specialister för att ta fram produkterna med den högsta ljudkvalitén.

Ergonomisk form för komfortabelt användande

Bose hörlurar har en ergonomisk form som är utformade för att ge en komfortabel passform under längre användning. Hörlurarna är lätta och mjuka mot öronen för att undvika obehag även vid längre användningstid.

Bluetooth-kompatibilitet

Bose har lösningar för användning med Bluetooth, vilket gör det lätt att parkoppla hörlurarna med andra enheter. Sammantaget gör detta att du kan njuta av högkvalitativt ljud från alla dina mobila enheter utan att behöva byta hörlurar för varje enhet.

Trådlösa högtalare för bärbarhet

Bose högtalare erbjuder högkvalitativt ljud i en portabel design som gör det lätt att ta med sig musik överallt. Högtalarna är utformade med hållbarhet och ljudkvalitet i åtanke, och är ett utmärkt val för både inomhus- och utomhusanvändning.