Mangler du en ny højttaler? Køb Sonos højttaler hos Føniks. Så er du sikker på altid at få et topkvalitets produkt, som du kan høre fantastisk lyd på, i mange timer. Du kan vælge at købe trådløse højttalere, du kan tage med dig rundt, hvad end du skal til strandfest eller vil slappe af i haven til noget godt musik. Når du skal vælge et par gode højttalere, så skal du helt sikkert købe Sonos. Du får integrerbare Sonos højtalere, som du kan styre fra din telefon, og du kan koble dem sammen med alle Sonos enheder i dit hjem. Så kan du vælge om du skal høre musik i alle rum samtidig, eller om du kun vil have musik i køkkenet eller på badeværelset. Det er godt nok smart.

Hos Føniks kan du se de fantastiske højttalere fra Sonos, så tag gerne et kig på siden her.

Resultat:
Resultat: 2


Sonos - Förstklassigt ljud för ditt hem

Sonos är specialiserade på att tillhandahålla högkvalitativt ljud till ditt hem. Deras produkter utmärker sig för sin fantastiska ljudkvalitet, användarvänlighet och stilrena design. Med en mängd olika produkter som högtalare, soundbars, subwoofers och strömmningsenheter kan Sonos erbjuda en lösning som passar dina specifika behov.

Multiroom-ljud i högsta kvalitet

Sonos produkter är perfekta för en multiroom-setup, eller för att spela musik i enskilda rum med högsta kvalitet. Genom att koppla ihop flera högtalare går det att skapa ett unikt ljudsystem i hela hemmet. Men det finns också möjlighet att bara koppla ett enda rum med en högtalare och uppleva samma höga ljudkvalitet.

Ljud i toppklass till din TV

Med en soundbar från Sonos kan du få en filmupplevelse med ljud som är i toppklass. Soundbars från Sonos kan anslutas trådlöst till din TV, och har inbyggd integration med populära streaming-tjänster.

Stor användarvänlighet

Med hjälp av Sonos appen kan du enkelt styra dina produkter oavsett var du befinner dig i hemmet. Appen är utformad för att göra saker som att hitta den perfekta låten eller skapa ett unikt ljudsystem så lätt som möjligt.

Kompatibel med andra smarta enheter

Sonos produkter tillåter anslutning med de flesta smarta enheter på marknaden, vilket gör det enkelt att få ditt egna högtalarsystem att fungera med din smarta röstassistent eller annan teknik.

Mästerligt designade

Med en enkel, slimmad design passar Sonos högtalare och andra produkter in i vilken inredning som helst. Produkterna kan lätt kombineras för att skapa en enhetlig och stilig look i ditt hem samtidigt som de erbjuder högkvalitativt ljud.